Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΓΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Με «όπλο» την εξωστρέφεια και την εξαγωγική του δράση

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2017 15:10

Με το ψηφοδέλτιο της «Νέας Επιμελητηριακής Δράσης» του Δημήτρη Αδάμ, κατέρχεται ως υποψήφιος ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Ντούγκος.

Ο Αθανάσιος Ντούγκος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1971 και είναι γιος του Δημήτρη και της Κατερίνας Ντούγκου. Είναι παντρεμένος με τη Νατάσα Λουτρίδου, κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Δημήτρη, την Κατερίνα και την Όλγα.

Σπούδασε στην Ανώτατη Γεωπονική Σχολή της Φιλιππούπολης Βουλγαρίας (τμήμα Αμπελουργίας). Μετά το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στην οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται ως δεύτερη γενιά αμπελουργός οινοποιός στη Ραψάνη και στα Τέμπη Λάρισας.

Ο Θάνος Ντούγκος στόχευσε στην ανάπτυξη της επιχείρησής του και επένδυσε στην ποιότητα. Σήμερα μετά από 23 χρόνια σκληρής δουλειάς έχει καταφέρει να εξάγει το 60% της παραγωγής του σε 8 χώρες. Αν γνωρίζει κάτι είναι πώς να ανοίγει νέες αγορές και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Συνεργάζεται με τον πατέρα του Δημήτριο Ντούγκο και την αδελφή του Λουίζα Ντούγκου στο φυτώριο αμπέλου στη Ραχούλα Λάρισας και πιστεύει ότι η οικογένεια και η βιωσιμότητα του ελεύθερου επαγγελματία πρέπει να στηριχθεί μέσα από την κοινή δράση του Επιμελητηρίου. Ο Θάνος έχει αποδείξει ότι ξέρει να δημιουργεί δυναμικές ομάδες που δημιουργούν έργο και προάγουν την εξωστρέφεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1