ΔΡΑΣΕ για αυτούς...

ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2023 13:20

Την πρώτη ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών για τη βοήθεια άστεγων στην Ελλάδα δημιούργησε ο 26χρονος Δημήτρης Αποστόλου.

H εφαρμογή του νεαρού δημιουργού, που έχει ήδη κατασκευάσει άλλες έξι εφαρμογές ιδιαίτερα καινοτόμες για τα ελληνικά δεδομένα, ονομάζεται «ΔΡΑΣΕ για αυτούς!» και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να προσφέρει βοήθεια σε άστεγους. Αναλυτικότερα, σου επιτρέπει να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία μαζί με την τοποθεσία σου και αυτόματα η εφαρμογή στέλνει ένα email στην αντίστοιχη αρχή της περιοχής σου ώστε εκείνη με τη σειρά της να αναλάβει την περίθαλψη και την κατάλληλη στήριξη της ευπαθής αυτής κοινωνικής ομάδας. Μέσω της εφαρμογής «ΔΡΑΣΕ για αυτούς» μπορείς άμεσα και εύκολα να ειδοποιήσεις για βοήθεια και έτσι να χαρίσεις ελπίδα στους ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες και βρίσκεται δωρεάν στο https://www.christosapostoloudev.eu/drasegiaautous.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass