Πότε απολαμβάνετε περισσότερο το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2022 13:19

Εάν είστε αρχάριος ή πιο προχωρημένος ατμιστής, αυτό που σας “τράβηξε” στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η εμπειρία που προσφέρει, όλη αυτή τη διαδικασία του ατμίσματος. Αν και πρόκειται σχετικά για νέο προϊόν που προσφέρεται ως αντικατάστατο του κοινού τσιγάρου, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν κατακλύσει όλο τον κόσμο, αποκτώντας φανατικούς υποστηρικτές. Εάν, τώρα θέλετε να ξεκινήσετε αυτή την εμπειρία, επισκεφτείτε το Nούμερο 1 Eshop ηλεκτρονικών τσιγάρων alterego.gr, όπου θα δείτε ατμιστικά προϊόντα για κάθε γούστο και  ανάγκες σε καταπληκτικές τιμές. Διαβάστε παρακάτω ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την εμπειρία του ατμίσματος, καθώς και πότε μπορείτε να το απολαμβάνετε περισσότερο:

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την εμπειρία του ατμίσματος:

Η εμπειρία του ατμίσματος δεν είναι απλά μια συνήθεια. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που επιδρούν στην όλη διαδικασία, όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δηλαδή ο τύπος του ή ακόμα και το υγρό αναπλήρωσης που έχετε επιλέξει. Υπάρχουν οι συνδυασμοί υλικών για να φτάσετε στην απόλυτη απόλαυση, ανεξαρτήτως που βρίσκεστε ή τι κάνετε εκείνη την στιγμή. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε ένα όμορφο ταξίδι στο vaping:

Ποιότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων

Κατ’ αρχήν, το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας θα πρέπει να είναι εγκεκριμένο για την ποιότητα του. Τι εννοούμε με αυτό; Οι τεχνικές προδιαγραφές που πληρεί πρέπει να είναι σύμφωνες με τα πρότυπα ασφαλείας για την ορθή λειτουργία του. Τόσο ο σχεδιασμός του όσο και η εμπειρία που σας προσφέρει να συνάδει με τις προτιμήσεις σας. Είναι άκρως σημαντικό, εάν ξεκινάτε τώρα το vaping, να επενδύσετε προσεχτικά σε ένα StarterKit, που θα καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες σας. Αν και το υψηλό κόστος δεν σημαίνει πάντα καλή ποιότητα, καλό είναι να ερευνήστε εκ των προτέρων προτού το προμηθευτείτε. Ένας καλός αρχικός εξοπλισμός θα διαρκέσει περισσότερο και θα βελτιώσει την όλη εμπειρία.

Ποιότητα των υγρών αναπλήρωσης

Επόμενο σημαντικό στοιχείο είναι τα υγρά αναπλήρωσης. Όπως γνωρίζετε, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αναλόγως της κατηγορίας και τύπου τους, λειτουργούν με υγρά αναπλήρωσης. Αυτά είναι που μετατρέπονται σε ατμό κατά την διαδικασία του vapingκαι έτσι, απολαμβάνετε τα διαφορετικά αρώματα ή γεύσεις. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι να επιλέξετε το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης. Με απλά λόγια, να είναι καλής ποιότητας, να το διατηρείτε σωστά όταν δεν το χρησιμοποιείτε και φυσικά, να έχει το άρωμα που θα σας κάνει να κολλήσετε μαζί του. Προτιμήστε μάρκες που είναι ελεγμένες για την ποιότητα τους, αλλά ακόμη και αν αποφασίσετε να φτιάξετε το δικό σας DIYυγρού αναπλήρωσης, κοιτάξτε τα συστατικά τους να είναι ποιοτικά.

Τρόπος προμήθειας τουecig

Μια ακόμη παράμετρος που επηρεάζει κατά πόσο απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο είναι η ευκολία να το προμηθευτείτε. Δεν είναι απίθανο, κάποια στιγμή να ξεμείνετε από πχ. υγρό αναπλήρωσης, μέσα στη νύχτα και να μην μπορείτε να ατμίσετε. Φαντάζει εφιάλτης, σωστά; Για αυτό καλό είναι να προνοείτε και να είστε πάντα εφοδιασμένοι με έξτρα προμήθειες. Όμως, ο τρόπος προμήθειας των ηλεκτρονικών τσιγάρων έχει γίνει σήμερα, πιο εύκολος από ποτέ. Με μια περιήγηση στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, να το προσθέσετε στο καλάθι και με μερικά κλικ σε λίγο χρόνο να έρθει στο σπίτι σας. Αυτή είναι η τέλεια λύση στην περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης ενός φυσικού καταστήματος με ecigs.

Πότε απολαμβάνετε περισσότερο το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο:

Όταν οι παραπάνω παράγοντες πληρούνται, ερχόμαστε στο σημείο αναφοράς, το πότε απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Ας μην ξεχνάμε πως η αντικατάσταση καπνίσματος με ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να απλοποιηθεί αρκετά. Πως γίνεται αυτό; Αντικαθιστούμε την μια συνήθεια με μια άλλη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η λίστα είναι ατέλειωτη, και εδώ γίνεται μια αναφορά των πιο σημαντικών δραστηριοτήτων:

#1 Κοινωνικές δραστηριότητες

Το κοινό τσιγάρο κάποτε πρωταγωνιστούσε στα καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Με την έλευση απαγόρευσης του καπνίσματος, τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τους καπνιστές. Η ανάγκη να καπνίσουμε κατά την διάρκεια της διασκέδασης ή μιας φιλικής συνάντησης, παύει να υφίσταται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Με αυτά, μπορείτε να παραβρίσκεστε με τους φίλους σας ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερή, να περνάτε καλά, χωρίς απαγορεύσεις του τύπου ότι το “κάπνισμα απαγορεύεται”.

#2 Χαλάρωση στο σπίτι

Τι πιο σημαντικό από το να γυρνάτε μετά από μια δύσκολη μέρα στο σπίτι και το μόνο που ζητάτε είναι ησυχία και χαλάρωση. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορεί να σας συντροφεύσει σε αυτές τις στιγμές ηρεμίας. Ως γνωστό, τις περισσότερες φορές, υπάρχει ένταση και εδώ, το ecigπροσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Αναλογιστείτε την διαφορά που έχει με το κοινό τσιγάρο. Αποφεύγετε την άσχημη μυρωδιά στο σπίτι σας και στα ρούχα σας. Η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, ενώ ατμίζετε την αγαπημένη σας γεύση ακούγοντας μουσική. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

#3 Ταξίδι και εξερεύνηση

Όσον αφορά τα ταξίδια, το ecigμπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας. Όπου και να πάτε μπορεί να σας ακολουθεί, να πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας και να πραγματοποιείτε μαζί του τις διάφορες δραστηριότητες σας - χωρίς την ανάγκη και τον φόβο πως θα ξεμείνετε από τσιγάρα κάποια στιγμή.

#4  Χόμπι και ελεύθερος χρόνος

Η καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε τοvaping. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι η πιο τέλεια επιλογή να σας συνοδεύσουν στα χόμπι σας  και γενικά στον ελεύθερο σας χρόνο. Είτε πρόκειται να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα στο γήπεδο ή στην τηλεόραση, είτε πρόκειται να περάσετε χρόνο με την αγαπημένη σας ασχολία, με το άτμισμα ο χρόνος θα περάσει πιο ευχάριστα και δημιουργικά. Συγκρίνετε το με το κάπνισμα. Δεν βλέπετε, όντως, την διαφορά;

#5 Εργασία

Στην εργασία πολλές φορές, υπάρχει πίεση και στρες. Δεν είναι παράξενο που πολλοί καπνιστές ανάβουνε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Με την έλευση του vaping, αυτό άλλαξε. Πλέον, μπορείτε να ατμίσετε ελεύθερα, χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας, και πόσο μάλλον να γίνονται “θύματα” του παθητικού καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν αυτή την ιδιότητα, με το άτμισμα να νιώθεις χαλάρωση, καταργώντας τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου.

Συμπερασματικά, η όλη εμπειρία ατμίσματος που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Ο κάθε ατμιστής αντιλαμβάνεται διαφορετικά την κάθε διαδικασία, αναλόγως του τόπου και χρόνου που συμβαίνει. Και αυτό είναι το μαγικό στην όλη υπόθεση. Εν αντιθέσει με το κοινό τσιγάρο, δεν υπάρχει στάχτη, μυρωδιά, περιορισμός, και το σημαντικότερο αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Οπότε, είναι επιλογή σας, εάν θα επισκεφτείτε ένα eshop, ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση για το τι… γεύσεις υγρών αναπλήρωσης, θα βρείτε για το νέο σας ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass