«Soferina» το πρώτο ελληνικό περιοδικό για τη γυναίκα οδηγό

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2016 12:18

Το πρώτο ελληνικό περιοδικό για τη γυναίκα οδηγό, η «Soferina» δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 στο διαδίκτυο, αλλά κυκλοφορεί πλέον και ως free press έντυπο περιοδικό σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Με πρωτότυπα θέματα για το αυτοκίνητο (παρουσιάσεις κλασικών αυτοκινήτων, test drives, ταξιδιωτικές εμπειρίες, αλλά και άρθρα που αφορούν, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, καθώς και στήλες ομορφιάς, ψυχολογίας και προτάσεις μουσικής κατάλληλης για ένα ευχάριστο ταξίδι το περιοδικό «Soferina» (www.soferina.com) είναι ένα project νέων ανθρώπων που επέλεξαν να επενδύσουν από τον προσωπικό τους χρόνο για μία δημιουργική δραστηριότητα.

«Αποφασίσαμε αρχικά να σχεδιάσουμε ένα online περιοδικό για τη γυναίκα οδηγό και στη συνέχεια μετά τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε από συνεργάτες και από τους πρώτους ανθρώπους που το είδαν αποφασίσαμε να το εκδώσουμε την «Soferina in print» δήλωσε η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μαριάννα Λαζαρίδου, στο «Πρακτορείο FM», στην εκπομπή «Πανόραμα».

Το free press περιοδικό εκδίδεται ανά τρίμηνο και ήδη κυκλοφορεί το τέταρτο τεύχος του με μότο «Οδηγήστε με στυλ».

«Οδηγοί» της «Soferina» είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε εταιρεία αντιπροσωπείας ανταλλακτικών αυτοκινήτου και project marketing της Θεσσαλονίκης.

«Εμείς οι ίδιοι γράφουμε τα άρθρα, ασχολούμαστε με το ντιζάιν του περιοδικού και με το φωτογραφικό υλικό. Μας βοηθάνε συνεργάτες και άνθρωποι που γνωρίσαμε στην πορεία» ανέφερε η κ. Λαζαρίδου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass