Οι πιο κερδοφόροι οίκοι μόδας που λατρεύουν οι γυναίκες

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2015 13:05

Η υψηλή ραπτική είναι ένα λεπτό ζήτημα. Πολλοί είναι αυτοί που είναι κατά της υψηλής ραπτικής και κατακρίνουν το γεγονός ότι μία τσάντα ή ένα σακάκι μπορεί να κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο. Άλλοι το υποστηρίζουν, κυρίως οι γυναίκες. Πολλές φορές δεν διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν μια αυθεντική τσάντα ενός διάσημου οίκου οποία θα στολίσει την γκαρνταρόμπα τους.

Ποίοι είναι οι πιο κερδοφόροι οίκοι μόδας που κάθε γυναικά ποθεί;  

  • Burberry: Ιδρύεται το 1891 από τον ThomasBurberryστο Λονδίνο. Με έσοδα άνω των 2.3 δις. το χρόνο.
  • Armani: Ιδρύεται το 1975 στο Μιλάνο της Ιταλίας από τον GiorgioArmani. Έχει έσοδα πάνω από 1.8 δις. το χρόνο
  • Dolce & Gabbana: Ιδρύεται το 1985 στο Μιλάνο της Ιταλίας από τον StefanoGabbanaκαι τον DomenicoDolce. Mε ρούχα αξίας χιλιάδων ευρώ έχει κέρδη που ξεπερνούν τα 1 δις. το χρόνο.
  • Gucci: Ιδρύεται το 1920 από τον GuccioGucciστον Φλορεντία της Ιταλίας. Τα ετήσια έσοδα του 2012 ξεπέρασαν τα 4.7 δις ευρώ. Η εταιρία κοστολογείται στα 4.2 δις.
  • Dior: Το 1946 ιδρύεται στο Παρίσι ο μεγάλος οίκος μόδας από τον ChristianDior. Με πλάνο στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια έχει εδραιωθεί η θέση του και έχει ετήσια κέρδη 20 δις. σύμφωνα με μία αναφορά του 2011.
  • Chanel: Η CocoChanelιδρύει τον δικό της οίκο μόδας το 1909 στη πρωτεύουσα της Γαλλίας. Με πάνω από 5 δις. ετήσια κέρδη η εταιρία κοστίζει σήμερα 7 δις. ευρώ.
  • Prada: Στη πρωτεύουσα της Ιταλίας τη Ρώμη το 1913 ο MarioPradaιδρύει τη δικιά του εταιρία υψηλής ραπτικής. Τα ετήσια έσοδα της εταιρία ξεπερνούν τα 3.5 δις ευρώ.
  • LouisVuitton: Πιθανότατα και ο πιο παλιός οίκος μόδας. Ιδρύεται από τον LouisVuittonστο Παρίσι το 1854. Σήμερα μετράει 460 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Με 9.7 δις. ετήσια κέρδη και αξία της εταιρία στα 28 δις. είναι η πιο πετυχημένη εταιρία όλων αυτών.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass