Vogue: Στηρίζουμε Ελλάδα

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 18:45 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Ιουλ 2015 18:56

Η αμερικάνικη Vogue συνεχίζοντας το πνεύμα συμπαράστασης ξένων μέσων και καλλιτεχνών προς τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες, δημοσίευσε άρθρο με το οποίο παροτρύνει τον κόσμο να υποστηρίξει την ελληνική οικονομία αγοράζοντας προϊόντα που παράγει η χώρα μας συμπεριλαμβάνοντας και τον τομέα της μόδας. Για την ακρίβεια το άρθρο αναφέρει πως καθώς η Ελλάδα ταλαντεύεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ένας τρόπος για να τη στηρίξουν οι πολίτες του κόσμου είναι να επενδύσουν στην εγχώρια βιομηχανία, στην ελληνική μόδα, στα ελληνικά τρόφιμα, στα ελληνικά κοσμήματα. 
Ανάμεσα στα προϊόντα που προτείνει το δημοφιλές περιοδικό είναι η φέτα, τα δερμάτινα σανδάλια, δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και βέβαια, εταιρείες φυσικών καλλυντικών που τα τελευταία χρόνια κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άρθρο είναι πρώτο στη λίστα με τα πιο "διαμοιρασμένα" άρθρα του περιοδικού στα social media.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass