ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ξυπνήστε πιο όμορφη από ποτέ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2014 14:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:35

Ο αγώνας της ομορφιάς είναι αδιάκοπος και δεν σταματά ούτε κατά τη διάρκεια του ύπνου. Γι’ αυτό σας δίνουμε μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθείτε την ώρα που κοιμάστε, ώστε να είστε το πρωί που ξυπνάτε ακόμη πιο όμορφη.

Κρέμα νυκτός

Πολλές γυναίκες τη θεωρούν περιττή, αλλά σίγουρα δεν είναι. Η ειδική σύνθεση των συγκεκριμένων προϊόντων βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και η χρήση τους είναι το ίδιο απαραίτητη με την κρέμα ημέρας. Αν δε θέλετε να δώσετε έξτρα χρήματα για κάποιο επιπλέον προϊόν, απλώς απλώστε στο δέρμα σας, πριν κοιμηθείτε, λίγη από την κρέμα που φοράτε καθημερινά.

Μεταξένια αίσθηση

Αλλάξτε τις βαμβακερές μαξιλαροθήκες σας κι χρησιμοποιήστε μεταξωτές. Η υφή του μεταξιού μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο που δημιουργεί η τριβή μεταξύ του μαξιλαριού και της επιδερμίδας. Προσοχή, μην πάρετε κάτι συνθετικό που απλώς έχει λεία υφή. Μάλιστα, οι ειδικοί λένε επίσης ότι πρέπει να αλλάζετε μαξιλαροθήκη δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου η επιδερμίδα να μην έρχεται σε επαφή με τα βακτήρια που δημιουργούνται εκεί.

Κοιμηθείτε ανάσκελα

Μπορεί το να κοιμάστε μπρούμυτα να σας βολεύει, αλλά με αυτό τον τρόπο σχηματίζονται έντονες γραμμές, που με τα χρόνια μετατρέπονται σε ρυτίδες. Προτιμήστε λοιπόν να ξαπλώνετε ανάσκελα και άμεσα θα δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας.

Σωστή διατροφή

Καλό είναι να μην τρώτε πολύ αλμυρά και πολύ βαριά γεύματα πριν κοιμηθείτε. Επίσης, το αλκοόλ είναι ένας ακόμη εχθρός της επιδερμίδας, γιατί όταν καταναλώνετε πολύ αλκοόλ το σώμα αφυδατώνεται. Έτσι το σώμα προσπαθεί να συγκεντρώσει τα φυσικά του υγρά και το κάνει γύρω από την περιοχή των ματιών όπως και σε άλλα μέρη του σώματος. Το ίδιο συμβαίνει και με το αλάτι που κάνει το πρόσωπο να πρήζεται. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε το ποτό ή τα αλμυρά κοιμηθείτε με δύο μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι σας.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass