Ένα δωμάτιο που μεγαλώνει μαζί του

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2014 14:49 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:23

Κείμενο: Χαρίκλεια Βλαχάκη

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια διασκεδαστική και συνάμα απολαυστική υπόθεση, καθώς μας επιτρέπει να αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία και να ξαναγίνουμε για λίγο παιδιά.

ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Αν είστε μέλλουσα μαμά και ετοιμάζετε το δωμάτιο του βρέφους, επιλέξτε φυσικά υλικά και απαλούς τόνους για να το περιβάλλεται. Με αυτό τον τρόπο και καθώς το βρέφος σας θα μεγαλώνει μπορείτε να προσθέσετε σταδιακά χρώμα και ένταση με διάφορα διακοσμητικά, καδράκια, μομπίλ και παιχνίδια, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε από την αρχή ριζικές αλλαγές.

ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Ένα παιδικό δωμάτιο είναι συνήθως ακατάστατο και γεμάτο πεταμένα παιχνίδια, σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές καταντά εκνευριστικό. Εξοπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και καλή διάθεση και δημιουργήστε ένα παιδικό δωμάτιο με πολλούς και έξυπνους χώρους αποθήκευσης. Έτσι το μικρό σας θα έχει όσο χώρο θέλει για να αναπτύξει τις δημιουργικές δραστηριότητες του και εσύ θα χρειάζεστε λίγα μόνο λεπτά για να επαναφέρετε τα πάντα σε τάξη. Μην φορτώνετε το παιδικό δωμάτιο με περιττά έπιπλα αλλά με  τα αναγκαία όπως μια βιβλιοθήκη, ένα τραπεζάκι ή γραφείο και το κρεβάτι του παιδιού. Δώστε αέρα στο χώρο, αλλά και στο ίδιο επιτρέποντας του να συμμετέχει στη διακόσμηση του δωματίου του και μην θυμώνετε αν καμιά φορά λερωθεί το χαλί ή το στυλό γράψει τον τοίχο. Η ανακάλυψη και ο πειραματισμός είναι κομμάτι της γνώσης.

ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το εφηβικό δωμάτιο, έχει ένα κυρίαρχο πρωταγωνιστή. Το παιδί σας, το οποίο αναζητά ένα προσωπικό χώρο που να το εκφράζει. Ακούστε λοιπόν τις προτιμήσεις του και δημιουργήστε μαζί ένα δωμάτιο άνετο και λειτουργικό, στο οποίο μπορεί να διαβάσει, να χαλαρώσει, να ακούσει μουσική και να προσκαλέσει τους φίλους του.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass