ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΑΙ BEAUTY SALON

Προετοιμάζουν τους αυριανούς επαγγελματίες στον κλάδο ομορφιάς

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2014 19:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:15

 

Το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» και η εταιρεία BEAUTY SALON διοργάνωσαν ένα αφιέρωμα στην ομορφιά. Πιο συγκεκριμένα, την εβδομάδα που μας πέρασε οι εκπαιδεύτριες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, κα Όλγα Ντόστη, κομμώτρια, και κα Έλενα Σάββα, αισθητικός -  ποδολόγος καθώς και η Ελένη Τέγου ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Hair Style Creations, παρείχαν δωρεάν περιποίηση σε όσους και όσες παραβρισκόμενες/ους το επιθυμούσαν στο κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE στο πεζόδρομο της Ρούσβελτ.

Η παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με την εταιρεία BEAUTY SALON.

Η τοπική εταιρία BEAUTY SALON, σταθερά μέσα στα γεγονότα, στηρίζει καινοτόμες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, όπως αυτή του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ». Πάντα σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου και έχοντας παράλληλα την πολύτιμη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της, μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της ομορφιάς που αφορούν στην κομμωτική, αισθητική και ονυχοπλαστική.

Ειδικότερα, το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τη BEAUTY SALON δημιούργησαν καινούργιες εγκαταστάσεις και εργαστήρια κομμωτικής – αισθητικής – ποδολογίας – ονυχοπλαστικής στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, με σκοπό την πραγματοποίηση αναγνωρισμένων από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση σπουδών στους παραπάνω τομείς, δίνοντας έτσι μια θετική απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις των συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων και προετοιμάζοντας τους αυριανούς επαγγελματίες των υπηρεσιών ομορφιάς και καλλωπισμού.

Πιο αναλυτικά, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» πρόκειται να παρακολουθούν τα μαθήματά τους στους πραγματικούς χώρους εργασίας – κομμωτήριο και κέντρο αισθητικής – της BEAUTY SALON, έχοντας ευκαιρίες και προοπτικές απασχόλησης ακόμη και κατά τη διάρκεια των σπουδών. Επιπλέον, η εταιρεία BEAUTY SALON εξασφαλίζει εκπτωτικά κουπόνια σε όλους τους σπουδαστές/στριες για τις αγορές προϊόντων που επιθυμούν για όλη την διάρκεια των σπουδών τους.

Παράλληλα με τις σπουδές, παρέχονται σε όλους τους σπουδαστές/στριες όλων των ειδικοτήτων δωρεάν :

α) μαθήματα αγγλικών και Η/Υ που οδηγούν σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση,

β) εκπαιδευτικές επισκέψεις και πρακτικής άσκηση στο εξωτερικό για όσους/ες το επιθυμούν,

γ) εξειδικευμένα σεμινάρια στους τομείς αιχμής του επαγγέλματός τους,

δ) ενισχυτική διδασκαλία με e-learning και

ε) ένα tablet με εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Οι σπουδές στο ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ξεκινούν τον Οκτώβριο ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα στο Σεπτέμβριο. Τηλέφωνο πληροφοριών 2410 554024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass