Γυναικεία φθινοπωρινή ντουλάπα – δείτε τι δεν πρέπει να χάσετε

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2022 9:54 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Οκτ 2022 11:09

Ποια είναι τα κομμάτια που αξίζει να έχετε πάντοτε στη γκαρνταρόμπα σας εν όψει φθινοπώρου και χειμώνα;

Ποια είναι τα καλύτερα φθινοπωρινά tips για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα;

Αν τα φθινοπωρινά γυναικεία ενδύματα αποτελούν ένα πονοκέφαλο για εσάς γιατί δεν ξέρετε τι ακριβώς να φορέσετε λόγω περίεργου καιρού, τότε η UnitedColorsofBenetton είναι η κατάλληλη εταιρεία για εσάς. Επενδύστε στην συγκεκριμένη εταιρεία ρούχων και πιο συγκεκριμένα στα πανωφόρια της και σίγουρα θα είστε απολύτως καλυμμένοι γι’ αυτή την τόσο περίεργη εποχή. Είτε πρόκειται να αγοράσετε ένα τζιν μπουφάν ένα χοντρό πουκάμισο, μια ζακέτα, ένα παλτό ή ακόμα και ένα δερμάτινο τζάκετ, θα πρέπει σίγουρα να επενδύσετε σε ένα εξωτερικό ένδυμα ευέλικτο που θα ταιριάζει με πολλά στυλ αλλά και με πολλά χρώματα. Για το φθινόπωρο το πανωφόρι σας θα πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ έτσι ώστε να μην σας προκαλεί δυσφορία από την ζέστη, ούτε και να κρυώνετε αν έχει αέρα. Το φθινοπωρινό πανωφόρι δεν χρειάζεται να είναι τόσο χοντρό όσο το χειμερινό σας και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συμβαδίσετε και με τις τάσεις της μόδας. Όταν λοιπόν βρείτε το ιδανικό πανωφόρι, φροντίστε να αγοράσετε και ένα ζευγάρι σύγχρονες και όμορφες μπότες που είναι ακριβώς ότι χρειάζονται οι φθινοπωρινοί και βροχεροί μήνες.

FTHINOPORINH NTOULAPA 1

Πώς να ντυθείτε σωστά και με στυλ το φθινόπωρο;

Το φθινόπωρο αποτελεί την τέλεια περίοδο για να φορεθούν τα κουστούμια που τόσο πολύ προτιμάτε και όχι μόνο. Όλα αυτά που θεωρείται «ρούχα γραφείου» μπορούν άνετα να φορεθούν το φθινόπωρο και να σας δώσουν την φινέτσα και την κομψότητα που σας στέρησαν οι καλοκαιρινοί μήνες. Πολλά από αυτά τα βασικά ρούχα όπως παντελόνια σε άλφα γραμμή και πουκάμισα μπορούν να συνδυαστούν με μπλέιζερ ή ακόμη και με εφαρμοστά μπλουζάκια και μίντι φούστες και να κάνουν την διαφορά. Μην ξεχνάτε ότι το φθινόπωρο τα περισσότερα καλοκαιρινά ενδύματα δεν τα έχουμε μαζέψει άρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα συνδυάσετε με φθινοπωρινά και να δημιουργήσετε outfits που θα αφήσουν εποχή. Όλα σχεδόν τα φορέματα που φορούσαμε το καλοκαίρι μπορεί να συνδυαστούν με ένα τζιν μπουφάν και μια ζακέτα και να γίνουν αυτόματα φθινοπωρινά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα καλοκαιρινά μας μπλουζάκια αν δοκιμάσουμε να τα συνδυάσουμε με ένα πουκάμισο που θα λειτουργήσει σαν πανωφόρι ή ακόμη και με ένα bomberjacket και θα διατηρηθείτε όσο ζεστή πρέπει. Μπαίνοντας στο https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/poulober, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε πολλά ρούχα που λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο και μπορούν άνετα να φορεθούν και τους φθινοπωρινούς μήνες.

Γιατί η γυναικεία καπαρντίνα αποτελεί ένα musthave προϊόν για κάθε ντουλάπα;

Πρόκειται για ένα πολυμορφικό και άκρως χρηστικό ένδυμα, που μπορεί να συντροφεύσει κάθε σας outfit ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες. Μια γυναικεία καπαρντίνα είναι αρκετά ελαφριά, έτσι ώστε να αποφεύγετε την εφίδρωση όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Παράλληλα, το υλικό της προστατεύει από τη βροχή και τον άνεμο με τρόπο μοναδικό. Επιπλέον, οι καπαρντίνες συνδυάζονται πρακτικά με κάθε σας ενδυματολογικό σύνολο. Μπείτε στο https://answear.com.cy/m/united-colors-of-benetton και ανακαλύψτε υπέροχα ρούχα για να ταιριάξετε την καπαρντίνα σας, που θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας κομμάτι!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass