3 πράγματα για να λάβετε υπόψη πριν αναζητήσετε ένα γυναικείο πορτοφόλι

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2023 8:51

Το γυναικείο πορτοφόλι είναι ένα χρηστικό αξεσουάρ,

το οποίο προσφέρεται σε πολλά περισσότερα σχέδια, στυλ και χρώματα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Είναι απαραίτητο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε το πρώτο πορτοφόλι που θα συναντήσετε. Είναι ένα αξεσουάρ που θα σας συνοδεύει για αρκετά χρόνια, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε το μοντέλο που θα σας κάνει τη ζωή εύκολη και θα σας εξυπηρετεί σε κάθε στιγμή σας. Είναι αρκετά τα κριτήρια που θα πρέπει να εξετάσετε πριν κάνετε την επιλογή σας. Ο προϋπολογισμός είναι βεβαίως ένα σημαντικό στοιχείο, όμως πρόκειται για μία επένδυση που δε θα μετανιώσετε. Αγοράστε το πορτοφόλι που σας γοητεύει και ταιριάζει ιδανικά στο στυλ σας.

Το μέγεθος που χρειάζεστε

Η γκάμα που βρίσκουμε στην αγορά σε γυναικεία πορτοφόλια προσφέρεται σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη. Από τη στιγμή που οι γυναίκες δεν διατηρούν τα πορτοφόλια τους σε τσέπη, όπως οι άντρες, αλλά σε τσάντες, μπορείτε να βρείτε κάποια αρκετά ογκώδη κομμάτια, ή ακόμα και να έχετε δύο παράλληλα πορτοφόλια γυναικεία. Ένα για τα νομίσματα κι ένα για τα χαρτονομίσματα και τις κάρτες σας. Ωστόσο, καλό είναι το πορτοφόλι να καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν έχετε μικρές τσάντες, μπορείτε να έχετε ένα αντίστοιχα μικρό πορτοφόλι για να κινείστε πιο εύκολα. Επίσης, υπάρχουν πορτοφόλια με πολλές θήκες για ταυτότητες, πιστωτικές ή επαγγελματικές κάρτες, φωτογραφίες και υποδοχές για ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η σημασία της χρηστικότητας

Η χρηστικότητα είναι ένα αρκετά υποκειμενικό ζήτημα. Αρκετές γυναίκες προτιμούν πορτοφόλια με φερμουάρ, ενώ άλλες επιλέγουν πορτοφόλια με μεταλλικό κούμπωμα, ακόμα και κουμπιά. Θα βρείτε και άλλους τρόπους κλεισίματος, όπως τα κορδόνια ή και επιλογές όπου το πορτοφόλι απλά διπλώνει και είναι πολύ εύκολο να το ανοίξετε και να αναζητήσετε γρήγορα ότι ψάχνετε. Μερικοί κατασκευαστές εστιάζουν υπερβολικά στο στυλ, θυσιάζοντας κατά κάποιον τρόπο την ευκολία, λόγω περίεργου σχήματος και ιδιαίτερου μεγέθους. Αντίστοιχα, υπάρχουν εταιρείες που παράγουν κάπως… βαρετά σχεδιαστικά πορτοφόλια, τα οποία όμως θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Στο χέρι σας είναι να κάνετε την πιο ισορροπημένη επιλογή για το πορτοφόλι που θα σας συνοδεύει για αρκετά χρόνια.

GYNAIKEIA PORTOFOLIA 1

Συνδυασμοί με τη γκαρνταρόμπα σας

Μπορεί τα πορτοφόλια να μην τα φοράμε και να είναι ένα αξεσουάρ που για λίγο θα κρατάμε στα χέρια μας, όμως είναι σημαντικό να υπάρχει μία αρμονία στη συνολική μας εμφάνιση. Έτσι, εάν βρισκόμαστε σε μια επίσημη περίσταση και ντυνόμαστε με πιο έντονα χρώματα ή ιδιαίτερα φορέματα, τότε ένα αντίστοιχα ιδιαίτερο πορτοφόλι μπορεί να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο και να ξεχωρίσει.

Μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από γυναικεία φορέματα στο https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/phoremata.

Τόσο το χρώμα, όσο και τα υλικά παίζουν το ρόλο τους όταν μιλάμε για γυναικεία μόδα. Το δέρμα του πορτοφολιού μπορεί να ταιριάξει εξαιρετικά με μία ζώνη ή μια γυναικεία τσάντα, αλλά και πολλά ακόμα από τα αξεσουάρ σας. Οι έντονες γραμμές, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός ή οι αρμονικές καμπύλες μπορούν να προσφέρουν μοναδικό στυλ, με πολλούς κατασκευαστές να δημιουργούν σχέδια που εντυπωσιάζουν στα πορτοφόλια γυναικεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass