Για να είστε ...in φορέστε βελούδινη φούστα!

Δημοσίευση: 11 Νοε 2014 23:14 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:07

Μπορεί να μη σας ακούγεται και τόσο πρακτικό να φορέσετε μια mini φούστα τους κρύους μήνες του χειμώνα, είναι όμως μια τεράστια τάση για αυτή τη σεζόν. Προσθέτοντας καλσόν, κάλτσες και μπότες, η mini φούστα μπορεί να αντικαταστήσει το αγαπημένο σας skinny jean. Επενδύστε σε μία mini βελούδινη φούστα σε ένα όμορφο χρώμα, όπως το μπορντό, και φορέστε τη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Το πρωί στη δουλειά σας φορέστε τη mini βελούδινη φούστα σας με ένα όμορφο cream πουλόβερ και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι κάλτσες που φθάνουν πάνω από το γόνατο αντί για καλσόν για να σας κρατήσουν ζεστή, ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο, ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους και μία oversized τσάντα στην ίδια απόχρωση με τη φούστα σας.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε τη βελούδινη mini φούστα σας με ένα μεταξωτό πουκάμισο στην ίδια απόχρωση με τη φούστα σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα μαύρο καλσόν, ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα μαύρο clutch.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass