Συνάντηση περιφερειάρχη με τις «Φίλες της αγάπης»

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2014 18:48 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:53

 

Με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό συναντήθηκαν οι «Φίλες της Αγάπης» στην έδρα της Περιφέρειας. Η συνάντηση παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα έδωσε την αφορμή για να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, δράσεις εθελοντισμού κ.α.

Ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε ότι «Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική αξία. Αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και συνύπαρξη. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, που έχουν σαν στόχο την στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού».

Οι «Φίλες της Αγάπης» ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για την μέχρι σήμερα συνεργασία, τονίζοντας την επιθυμία η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. των Φίλων της Αγάπης μετείχαν η πρόεδρος κ. Βούλα Στεργίου, καθώς και οι κ.κ. Καίτη Λέλλη, Έφη Μποντικοπούλου, Ρίτα Μωυσή, Ελευθερία Σαράφη, και Δήμητρα Κόκορα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass