Τα πανωφόρια του χειμώνα

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2014 14:23 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:24

 

Είναι τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας που  σας κρατάνε ζεστούς στις κρύες χειμωνιάτικες βόλτες  και παράλληλα τονίζουν το στυλ σας μια και είναι συνήθως η τελευταία πινελιά στο ντύσιμο σας. Μακριά ή κοντά, με γούνινες ή δερμάτινες λεπτομέρειες μονόχρωμα ή με σχέδια,  τα πανωφόρια  είναι  απαραίτητα κομμάτια στη ντουλάπα ενός άντρα.

 Μπουφάν : Τώρα που το κρύο  και οι βροχές έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους, τα μπουφάν έχουν την τιμητική τους. Άνετα και ταυτόχρονα κομψά συνδυάζονται εύκολα με casual ντύσιμο αλλά και με τα πιο επίσημα ή business  ρούχα σας.

Αμάνικα : Τα αμάνικα μπουφάν μας επιτρέπουν να «παίξουμε» με το στυλ μας συνδυάζοντας τα με διαφορετικά ρούχα και χρώματα κάθε φορά.

Σακάκια : Απαραίτητα κομμάτια στην ντουλάπα κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, τον συνοδεύουν στα επαγγελματικά του ραντεβού αλλά και στον Κυριακάτικο καφέ του.

Ζακέτες : Μια όμορφη ζεστή ζακέτα είναι πλέον must στα ανδρικά ρούχα. Μπορεί να αντικαταστήσει το σακάκι για ένα πιο χαλαρό αλλά πάντα κομψό στυλάκι και να σας κρατήσει ζεστούς όλη μέρα.

Παλτό και ημίπαλτα: Σε κλασσική γραμμή ή πιο μοντέρνα, ιδανικά για τη δουλειά, τα ταξίδια αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις.

 

Πηγή: www.rouxa365.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass