5 φράσεις που λατρεύουν οι άντρες ν΄ ακούν από μια γυναίκα

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2014 19:02 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:35

 

 Ποιες είναι οι φράσεις που λατρεύουν ν΄ακούν οι άντρες από τα χείλη μιας γυναίκας; Μα σίγουρα, αυτές που κρύβουν ισχυρές δόσεις τόνωσης της αυτοπεποίθησης του. Για να δούμε με τι μπορεί να “λιώσει” έναν άντρα.

 

1. Είσαι πολύ ωραίος απόψε

 Ποιος είπε ότι μόνο εμείς έχουμε ανάγκη από κοπλιμέντα; Και οι άντρες θέλουν ν΄ αρέσουν κι έχουν ανασφάλεια συχνά για την εξωτερική τους εμφάνιση. Πείτε του λοιπόν ένα καλό λόγο. Και να ξέρετε πως είτε του πείτε πως το πουκάμισο που φοράει του πηγαίνει πολύ, είτε ότι είναι πολύ ωραίος τώρα που κουρεύτηκε, ο άντρας που είναι πλάι σας θα νιώσει μεγάλη περηφάνια.

 

2. Σε χρειάζομαι

 Οι άνδρες νιώθουν δυνατοί όταν μια γυναίκα τους χρειάζεται, δείχνει αδύναμη και μιλάμε φυσικά σε όλα τα επίπεδα. Έτσι είναι τα αρσενικά. Ενισχύστε του την αυτοπεποίθηση ζητώντας του να σας βοηθήσει σε κάτι, να σας μεταφέρει κάτι βαρύ, πείτε του ότι τον έχετε ανάγκη, τον χρειάζεστε!

 

3. Σε θέλω

 Κάντε τον να νιώσει επιθυμητός, κάντε το πρώτο βήμα και οδηγήστε τον εσείς στην κρεβατοκάμαρα. Αρέσει στους άντρες να τους αποπλανούν και οι γυναίκες μερικές φορές και περισσότερο να τις ακούν να τους λένε “σε θέλω” !

 

4. Νιώθω περήφανη για σένα

 Είτε επειδή εργάζεται ώρες ατέλειωτες και τα πάει πολύ καλά στη δουλειά του, είτε είναι καλός πατέρας, πάντα ένας άντρας θέλει επιβράβευση. Να του πείτε λοιπόν πώς σας κάνει να αισθάνεστε, αλλά και να του το δείξετε.

 

5. Απόψε θα μείνουμε σπίτι και θα κάνουμε ό,τι θέλεις

 Αν τώρα τελευταία βγαίνετε πολύ θα νιώσει μεγάλη ανακούφιση αν ένα βράδυ Σαββάτου του πείτε να μείνετε σπίτι και να κάνετε ό,τι εκείνος θέλει. Ή απλώς… τίποτα. Χαλάρωση και ξεκούραση. Αφήστε του λοιπόν την πρωτοβουλία και περάστε τέλεια.

 Κάποιες από τις παραπάνω φράσεις που λατρεύουν οι άντρες ν΄ακούν ίσως τις έχετε ήδη ξεστομίσει. Θυμηθείτε πώς έλαμψε το πρόσωπό του αγαπημένου σας και κάντε το όσο πιο συχνά μπορείτε από εδώ και στο εξής…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass