Αξεσουάρ: Απαραίτητα για κάθε σας εμφάνιση !

Δημοσίευση: 02 Απρ 2015 15:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

Τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά στο ντύσιμο μιας γυναίκας γιατί συμπληρώνουν κάθε της εμφάνιση και μπορούν να  μεταμορφώσουν το ίδιο  outfit σε πολλά διαφορετικά fashion statements. Ας δούμε μερικούς τρόπους:

  • Από το γραφείο για ποτάκι με την παρέα : Eνα απλό και χαριτωμένο φόρεμα που θα επιλέξουμε για το γραφείο μπορεί εύκολα μετά τη δουλειά να μεταμορφωθεί σε μια glam εμφάνιση αν συνδυαστεί με ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Προσθέστε και λίγο κόκκινο κραγιόν και 2 σταγόνες από το άρωμά σας και είστε έτοιμες για τη βραδινή σας έξοδο
  • Προσθέστε ένταση σε ένα ουδέτερο look : Eνα μονόχρωμο outfit είναι πολύ κομψό αλλά αν δημιουργήσουμε αντίθεση προσθέτοντας ένα ή δυο αξεσουάρ σε έντονο χρώμα το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό. Για παράδειγμα ένα total black look αναδεικνύεται πολύ όμορφα με μια ζώνη και ένα μαντήλι σε έντονο κόκκινο χρώμα.
  • Μια τσάντα κάνει τη διαφορά :Το ίδιο ντύσιμο αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με την τσάντα που θα κρατήσουμε. Ένας μαύρος φάκελος κάνει την εμφάνιση μας πιο επαγγελματική, μια oversized τσάντα πιο casual, μια τσάντα με μεταλλικά στοιχεία πιο ροκ, ένα clutch πιο θηλυκό..
  • Παίξτε με την girly πλευρά σας : όταν η διάθεση μας είναι παιχνιδιάρικη και θέλουμε να βγάλουμε τον πιο ‘’ροζ’’  εαυτό μας μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα σωρό αξεσουάρ: Πορτοφόλια με ρομαντικά σχέδια ή σε φλουο χρώματα, μπρελόκ σε παστέλ αποχρώσεις, με κοριτσίστικα σχέδια και στρας, θήκες κινητών με φιογκάκια και καρδούλες… μας φτιάχνουν το κέφι και χρωματίζουν το look μας.
  • Bad hair day? Κάποιες φορές που ξυπνάς το πρωί και τα μαλλιά σου λειτουργούν με τους δικούς τους κανόνες κι εσύ δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ιδιαίτερα πρέπει να βρεις τον τρόπο χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου. Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι εδώ για να σώσουν το look μας και να συνδυαστούν υπέροχα με το ντύσιμο που θα επιλέξουμε.

Πηγή : www.choozar.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass