Ανανεώστε το loοk σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2015 12:32

 

Τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά στο ντύσιμο μιας γυναίκας γιατί συμπληρώνουν κάθε της εμφάνιση και μπορούν να μεταμορφώσουν το ίδιο outfit σε πολλά διαφορετικά fashion statements. Ας δούμε μερικούς τρόπους :

  • Μια τσάντα κάνει τη διαφορά :Το ίδιο ντύσιμο αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με την τσάντα που θα κρατήσουμε. Mια σοφιστικέ τσάντα κάνει την εμφάνιση μας πιο επαγγελματική, μια oversized τσάντα πιο casual, μια τσάντα με μεταλλικά στοιχεία πιο ροκ, ένα clutch πιο θηλυκή...Μια τσάντα μπορεί επίσης να προσθέσει χρώμα χιούμορ και φαντασία σε ένα απλό καθημερινό ντύσιμο με τη διαφορετικότητα της όπως οι υπέροχες τσάντες Desigual.
  • Παίζουμε με την girly πλευρά μας : όταν η διάθεση μας είναι παιχνιδιάρικη και θέλουμε να βγάλουμε τον πιο ‘’ροζ’’ εαυτό μας μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα σωρό πορτοφόλια με ρομαντικά σχέδια ή λίγο πιο σοφιστικέ. Μας φτιάχνουν το κέφι και συνδυάζονται υπέροχα με όποιο ντύσιμο κι αν επιλέξουμε.
  • Προσθέστε ένταση σε ένα ουδέτερο look : Eνα ουδέτερο outfit μπορεί να είναι μεν κομψό αλλά αν προσθέσουμε ένα πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό. Για παράδειγμα ένα απλό φθινοπωρινό ντύσιμο με το αγαπημένο μας τζην μπορεί να αποκτήσει μια πιο παιχνιδιάρικη όψη αν συνδυαστεί με ένα μποτάκι σε έντονο χρώμα ή με μια στυλάτη γαλότσα.
  • Παίξτε με τις αντιθέσεις. Αν σας αρέσουν τα μονόχρωμα look – που είναι πραγματικά πολύ σικάτα– τολμήστε να δημιουργήσετε αντίθεση με ένα μόνο αξεσουάρ σε πολύ έντονο χρώμα. Ένα εντυπωσιακό ρολόι σε φλούο χρώμα είναι αρκετό για να τραβήξει το βλέμμα !
  • Μην ξεχάσετε τέλος ένα lip gloss που θα τονίσει τα χείλη σας, 2 σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα και φύγατε!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass