ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Θηλασμός και εργασία: Ας το κάνουμε να πετύχει!

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2015 0:46

Κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, που στη χώρα μας γιορτάζεται κάθε χρόνο από 1-7 Νοεμβρίου, η UNICEF Ελλάδος ενώνει τη φωνή της με άλλους παγκόσμιους φορείς και συνεργάτες σε μια κοινή έκκληση για να περάσει το μήνυμα για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού στο ευρύ κοινό και να τονίσει τη σημασία, να ενισχύσει την προστασία, την προώθηση και την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, ώστε οι νέοι να κατανοήσουν τη σημασία της σωτήριας και φυσικής αυτής πρακτικής πριν γίνουν γονείς.

Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο από την WHO, την WABA και τη UNICEF και είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μητρικού θηλασμού για την παιδική επιβίωση και ανάπτυξη, αλλά και για την υγεία των μητέρων. Σε παγκόσμιο επίπεδο, λιγότερα από τα μισά παιδιά κάτω των έξι μηνών επωφελούνται από τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό και γι' αυτό τον λόγο είναι κρίσιμης σημασίας η αποτελεσματική προώθηση της φυσικής αυτής πρακτικής.

Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2015, εορτάζεται κάτω από το σύνθημα «Θηλασμός και Εργασία: Ας το κάνουμε να πετύχει!». Ο στόχος είναι να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει όλες τις εργαζόμενες γυναίκες, ώστε να μπορούν να συνδυάζουν την εργασία με την ανατροφή των παιδιών τους και ιδιαίτερα με το μητρικό θηλασμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass