Δύο αυτοκρατορίες εφοπλιστών «εις σάρκαν μίαν»

Δημοσίευση: 23 Νοε 2015 17:04

Χρήμα, δύναμη, νιάτα και ομορφιά: ένα από τα πλέον αξιοζήλευτα ζευγάρια του εγχώριου τζετ σετ ενώνει τα δώρα που του χάρισαν οι μοίρες κάτω από την ίδια στέγη επισημοποιώντας τη σχέση του με μεγαλεπήβολο γάμο αντάξιο του οικογενειακού του ονόματος.

Η γαμήλια ένωση των δύο νεαρών πρωταγωνιστών του εγχώριου τζετ σετ στους εφοπλιστικούς κύκλους χαρακτηρίζεται «γάμος της χρονιάς», αφενός, λόγω της λίστας των καλεσμένων με όλη την επιχειρηματική αφρόκρεμα και, αφετέρου, λόγω της σύζευξης δύο οικογενειών που θεωρούνται πανίσχυρες στην ποντοπόρο ναυτιλία. Η κραταιά οικογένεια Μαρτίνου που ελέγχει στόλο 162 πλοίων διαφόρων τύπων και συνολικής χωρητικότητας 16,1 εκατομμυρίων τόνων αποκτά πλέον και συγγενικές σχέσεις με εκείνη των Προκοπίου με στόλο περίπου 125 πλοίων, λόγος αρκετός ώστε ο γάμος των δύο νεότερων μελών τους να αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο κοσμική, αλλά κυρίως επιχειρηματική.

Αν και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται στο Λονδίνο, όπου αμφότεροι σπούδασαν και δημιούργησαν κοινωνικούς κύκλους, τελικά το μυστήριο όσο και η γαμήλια δεξίωση θα γίνουν στην Ελλάδα, όπως επιβεβαιώθηκε και από τις προσκλήσεις που έφτασαν στους παραλήπτες πριν από περίπου έναν μήνα.

Η γαμήλια δεξίωση θα γίνει στην οικία Προκοπίου, στο πατρικό σπίτι της νύφης στη Γλυφάδα, όπου αναμένεται να είναι εφάμιλλη σε χλιδή με τον γάμο του αδελφού του γαμπρού Γιάννη Μαρτίνου με τη Μάγια Ζαφειροπούλου το καλοκαίρι του 2013 στη Σχοινούσα. 

πηγή: Protothema.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass