Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 19:02

 

 

 

Η Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγε στη χώρα μας και ειδικότερα: είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες, αδιάβροχα, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες εκτός χοιρινού, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6:30 – 8:00μ.μ., Τρίτη και Πέμπτη 10-12π.μ. στην οδό 23ης Οκτωβρίου 8 -14, 3ος όροφος, στο Δημοτικό στέκι γυναικών.

Πληροφορίες 6974305655, 6948270779.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σπρώχνονται στο δρόμο της προσφυγιάς και της μετανάστευσης από τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική εξαιτίας της βάρβαρης  πολιτικής του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Αυτοί ευθύνονται για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, το Μάλι, για την εκμετάλλευση και την καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Δικό τους δημιούργημα είναι οι «τζιχαντιστές».

Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, αλλά και εναρμονίζεται πλήρως με την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, με τον κανονισμό του Δουβλίνου και τη Σένγκεν, καλύπτει πλήρως τις ευθύνες της ΕΕ. Προσπαθεί να διαχειριστεί το πρόβλημα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών με αποσπασματικές και προσωρινές ενέργειες, αναντίστοιχες με τις ανάγκες των χιλιάδων οικογενειών προσφύγων και μεταναστών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass