Μις Υφήλιος 2015 μετά από …γκάφα η Μις Φιλιππίνες

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 12:07

 

H Μις Φιλιππίνες εξελέγη Μις Υφήλιος 2015 χθες στο Λας Βέγκας της Νεβάδας κατά τη διάρκεια μιας τελετής που σημαδεύτηκε από μια τεράστια γκάφα σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, ο ηθοποιός Στιβ Χάρβεϊ, διάβασε λάθος το χαρτί που έγραφε το όνομα της νικήτριας και ανακοίνωσε κατά λάθος ότι η Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες εξελέγη Μις Υφήλιος.

Απαστράπτουσα και ευτυχισμένη, η Γκουτιέρες άρχισε να χαιρετά και να στέλνει τα φιλιά της στον κόσμο που την καταχειροκροτούσε επευφημώντας την.

Τότε λοιπόν ο Στιβ Χάρλεϊ, ιδιαίτερα ενοχλημένος, ξαναπήρε το λόγο: "ΟΚ, πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι η Μις Φιλιππίνες".

Η θριαμβευτική μουσική που χαιρέτισε τη νικήτρια ήχησε μια δεύτερη φορά, ενώ η Μις Κολομβία άφωνη εγκατέλειπε τη σκηνή και η Μις Φιλιππίνες Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ έδειχνε κατάπληκτη. Λίγα λεπτά αργότερα, το στέμμα της Μις Υφήλιος κοσμούσε την καλοκτενισμένη κόμη της, ενώ ο Στιβ Χάρβεϊ ζητούσε ξανά συγνώμη μπροστά σε ένα κοινό που είχε αιφνιδιαστεί από όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια του.

Τα καλλιστεία, τα οποία μεταδίδονταν απευθείας σε όλο τον πλανήτη, παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass