ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Υπόγεια διάβαση στη Βόλου

ΝΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ…

Δημοσίευση: 13 Νοε 2016 18:30

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Έχω αναφερθεί και άλλη φορά στην ανάγκη να δημιουργηθεί υπόγεια διάβαση στην οδό Βόλου και συγκεκριμένα στο σημείο που τον δρόμο τον διαπερνά η σιδηροδρομική γραμμή.

Πολύ συχνά δημιουργούνται ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων όπου παρατηρείται ένα κομφούζιο με τους αγανακτισμένους οδηγούς να αναφέρονται στην αδιαφορία της περιφέρειας και της δημοτικής αρχής να λύσουν ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η περιφέρεια και η δημοτική αρχή δεν έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα. Δεν θέλω να μειώσω τις προσπάθειες του περιφερειάρχη να λύσει προβλήματα που αφορούν τη Λάρισα γιατί έχουν λυθεί ουκ ολίγα έως τώρα αλλά κάποτε πρέπει να εκπονηθεί μελέτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών που είναι καλά στελεχωμένη για το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικές και τεχνικές δυσκολίες αλλά όλα μπορούν να ξεπεραστούν όταν αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε επισημάνει το πρόβλημα αλλά η υπόσχεση του τότε υπουργού Μεταφορών κ. Μιχ. Λιάπη και του δημάρχου κ. Κ. Τζανακούλη προς τους πολίτες της πόλης μας ότι θα λύνονταν το πρόβλημα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ο τέως δήμαρχος προτίμησε να εκπονήσει την πολυέξοδη μελέτη η οποία συμπεριλάμβανε και τη σιδηροκατασκευή-τέρας στην περιοχή του φρουρίου.

Περιμένω απάντηση ώστε να μάθουμε όλοι μας γιατί το πρόβλημα αυτό δεν έχει σειρά προτεραιότητας.

Δημήτριος Μπίλλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass