ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διαμ. Καραναστάσης και ο «πόλεμος δημοσιευμάτων»

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 16:51

Κύριε Διευθυντά,

Πληροφορήθηκα από φίλους μου εκεί στην πατρίδα, ότι στο φύλλο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της , περιείχε σχόλιο και εκτενές δημοσίευμα, με πολλαπλές αναφορές στο πρόσωπό μου.

Όλες αυτές τις μέρες που συμβαίνει αυτός ο πόλεμος δημοσιευμάτων και πληροφορίας που ξεκίνησε από μια πρώτη μου δημόσια και ονομαστική καταγγελία, από ένα κείμενό μου για τον φασισμό, την υποκρισία και τον εκφοβισμό, δεν αντέδρασα και δε με έχει ενοχλήσει τίποτα.

Θα κάνω μία εξαίρεση για την εφημερίδα των παιδικών μου χρόνων και για την πόλη που είμαι περήφανος να αναφέρω ότι μεγάλωσα σε αυτήν, με κάθε αφορμή και σε κάθε ευκαιρία.

Η αλήθεια είναι ότι το δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είναι το μόνο που με ενόχλησε αυτές τις μέρες. Για τους παραπάνω λόγους. Βρέθηκε το ευαίσθητο σημείο μου…

Θεωρώ ντροπιαστικό για την ιστορία και την αξιοπιστία της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ να υπάρχει εκτενές δημοσίευμα εργαζομένου στην εφημερίδα, που αναπαράγει ανάρτηση από το facebook ενός νεαρού, χωρίς καμία προηγούμενη διασταύρωση, χωρίς καμία άλλη αναφορά στην αλληλουχία των περιστατικών και δίνοντας την εντύπωση του γεγονότος.

Συγχωρείστε με, αλλά θεωρώ ότι η τοπική μας μεγάλη εφημερίδα όφειλε να επικοινωνήσει και να αναζητήσει τη θέση του συμπατριώτη που αναφέρεται μέσα σε αυτό το καθοδηγούμενο κείμενο. Ενός συμπατριώτη που έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες της πολλές φορές. Όπως οφείλει να κάνει για καθέναν από εμάς.

Και μετά ας γράψει ό,τι θέλει.

(τα μεγάλα αθηναϊκά μέσα, το έχουν κάνει ήδη).

Στην περίπτωση που ο εργαζόμενος δεν είδε ή δεν ενδιαφέρθηκε να αναζητήσει ποια κίνησή μου προκάλεσε αυτήν την άτακτη και γελοία αντίδραση της απροκάλυπτης στρατολόγησης ακόμα ενός ανθρώπου και της εξόντωσής του στο βωμό του φόβου απέναντι στο κίνημα που δημιουργούμε, είμαι έτοιμος να δεχτώ τις ερωτήσεις σας.

Για να γίνει το πραγματικό ρεπορτάζ που αξίζει στην εφημερίδα μας.

Φιλιά στην πατρίδα.

Με τιμή

Διαμαντής Καραναστάσης

(Σημ. «Ε»: Καμία διάθεση, πόσο μάλλον πρόθεση, να αδικηθεί ο συμπατριώτης μας. Επ΄ουδενί η «Ε» υιοθέτησε τις καταγγελίες-κατηγορίες σε βάρος του. Είναι πέρα για πέρα σαφές ότι πρόκειται για κείμενο που δημοσιεύτηκε σε πλείστα όσα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας, όπου -και εντός εισαγωγικών-, φιλοξενούνταν οι απόψεις του πρώην στελέχους της νεολαίας Κωνσταντοπούλου, σε βάρος του κ. Καραναστάση. Μάλιστα την επομένη δημοσιεύτηκε και η αντίδραση-απάντηση της πρόεδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας». Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να φιλοξενήσουμε κι εκείνες του συμπολίτη ηθοποιού, εφόσον τις είχαμε ή τις έχουμε).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass