"Γαύροι" και "Αρειανοί" βάλτε τάξη στη Βουλή!

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 17:30

ΤΕΛΙΚΑ με την υπόθεση της παραίτησης Ζουράρι από την κυβέρνηση, μου πέρασε μια περίεργη ιδέα, που αν ποτέ γινόταν πράξη, ίσως να μπορούσαμε να σωθούμε ως χώρα.

Μοιάζει με αστειότητα θα πει κανείς, μα στην Ελλάδα, τη χώρα της μπανανίας όπως την καταντήσαμε, όλα μπορεί να συμβούν...

ΣΚΕΦΘΗΚΑ λοιπόν, αν ήταν να αναθέσουμε στους σκληρούς οπαδούς των ομάδων του ποδοσφαίρου, του "θρύλου" και του Άρη, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, την οργάνωση της αντίστασης του λαού απέναντι σε όσες κυβερνήσεις υπέγραψαν με μνημόνια την καταδίκη μας, ίσως να είχαμε θεαματικά αποτελέσματα. Και θα ήταν πολύ εύκολο αυτό να γίνει αρκεί να προκαλούσαμε τους "οργανωμένους" φιλάθλους, υβρίζοντας τις ομάδες τους. Τόσο απλά. Και τότε θα βλέπαμε για πότε θα ξηλώνονταν όλοι οι ... Ζουράρηδες που μας κυβερνούν!

Η κατά Ζουράρι πάντως Αριστοφανική σάτιρα, που όπως εξήγησε είναι για τους αδύνατους (!), είναι ένα ακόμα γεγονός που από μόνο του φωτογραφίζει και αποτυπώνει τον εκφυλισμό και την κατάντια του πολιτικού μας συστήματος και την παντελή εθνική έλλειψη σοβαρού πολιτικού κεφαλαίου. Ίσως δεν έγινε ακόμα πλήρως κατανοητό ότι ως Έλληνες ζούμε σε μια χώρα που μπορεί να ανέχεται να την καθοδηγούν άνθρωποι τουλάχιστον απροσάρμοστοι στα καθήκοντα που επιβάλλονται από τις δημόσιες θέσεις τους, να την κυβερνούν διάφοροι περίεργοι τύποι που στον δημόσιο χώρο τους "ξέβρασε" ο κομματικός σωλήνας, άνθρωποι που με τη συμπεριφορά τους ισοπεδώνουν τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και ενίοτε και τους κανόνες ηθικής, γενικώς άτομα που με απλά λόγια ...τους πληρώνουμε για να μας κοροϊδεύουν!

ΖΟΥΡΑΡΙΣ, Πολάκης, Πάγκαλος, τρεις προσωπικότητες που κυριαρχούν όποτε οι ίδιοι το έχουν ανάγκη στα κανάλια, διαγωνίζονται στο ποιος θα μας εκνευρίσει ή θα μας ψυχαγωγήσει πιο πολύ, κάθε φορά που υπάρχει πολιτικό θέμα επικαιρότητας. Και μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων, που τους προβάλλουν, περισσότερο για την τηλεθέαση που παράγουν παρά εξαιτίας της απήχησης των (ενίοτε παρανοϊκών) θέσεών τους!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως η Ελλάδα δεν ... αναστενάζει μόνο στα γήπεδα. Αναστενάζει σε όλα τα επίπεδα. Και στο ποδόσφαιρο αναστενάζει και στην πολιτική. Ποδοσφαιροποίησαν κάποιοι την πολιτική και πολιτικοποίησαν κάποιοι άλλοι το ποδόσφαιρο! Σχεδόν τίποτα όμως δεν αντέχει στη λογική. Διότι εδώ συμβαίνει το αδιανόητο με την υπόθεση Ζουράρι. Αυτή η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός ο ίδιος, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη όχι μόνο παραιτήσεως ούτε καν συγγνώμης για την καταλήστευση μέσω μνημονίων του συνόλου του πληθυσμού, αλλά αντέδρασε φυσιολογικά μπροστά στην απαίτηση των οπαδών μιας ποδοσφαιρικής ομάδας να τιμωρηθεί ο εξυπνάκιας υπουργός που πρόσβαλε "γαύρους" και Αρειανούς! Γι’ αυτό λέω, μήπως θα πρέπει να στηρίξουμε στους οπαδούς των γηπέδων τη λαϊκή αντίσταση απέναντι σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον μας; Λέω μήπως...

* Του Χρήστου Τσαντήλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass