Γιατί να σας ψηφίσουμε ω σύντροφοι;

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2019 16:34

Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να φεύγει από ένα κόμμα, όταν πιστεύει ότι το κόμμα που ψηφίζει, δεν σέβεται τον ψηφοφόρο, ότι άλλο πρόγραμμα εξαγγέλλει και άλλο εφαρμόζει και ότι δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις του.


Στηρίξατε ένα κόμμα, που εξήγγειλε  τον ερχομό της ελπίδας, ένα νέο μοντέλο οικονομικής διακυβέρνησης, με θέσεις, όπως σκίσιμο μνημονίων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, επιστροφή κομμένων μισθών, επαναφορά Δώρων, εύρεση χρημάτων από Ρωσία και Κινέζικα ομόλογα, για να αποφύγουμε το 3ο  μνημόνιο (εκείνα που δεν πήγε να τα πάρει ο «ηλίθιος» Γιώργος). Αλήθεια  έκανε ειδικά  δικαστήρια για τα …προδοτικά μνημόνια , τις κακές αυξήσεις κεφαλαίων στις τράπεζες, για το πλαστό έλλειμα της ΕΛΣΑΤ. Μιλούσατε  για μείωση των 300 βουλευτών, μείωση του μισθού τους, κόψιμο των βουλευτικών αυτοκινήτων, ότι η Βουλή  θα ψήφιζε αριστερό –προοδευτικό -αντιμνημονιακό Π.Δ., δεν θα ψηφίζει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, άσχετες τροπολογίες , δεν θα είναι κατοχική-προδοτική Βουλή! Αλήθεια, υπάρχει κάποια επαναστατική εξαγγελία που την υλοποιήσατε εσείς και το νέο πολιτικό σας καταφύγιο; Απεναντίας συνεχίσατε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας , διότι τα ματάκια μας είδανε τα εξής τραγελαφικά και αντιφατικά!
Το 3ο μνημόνιο  περήφανα το λέγατε … πρόγραμμα και ότι  έφυγε η τρόικα και ήρθαν οι θεσμοί!
Ο Τσίπρας να περιγράφει το 3ο μνημόνιο , ως προϊόν εκβιασμού, μετά ως  αποτέλεσμα αναγκαστικού συμβιβασμού και μετά  ως περήφανη νίκη που μόνο αυτός θα επετύγχανε. Διαλέχτε!
Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, παρουσιάστηκε ότι έγινε σεβαστή η  βούληση του λαού!
Ο αξιόπιστος Τσίπρας να μην  καταργεί τον «αντισυνταγματικό» ΕΝΦΙΑ , που μιλούσατε για «ενοικιαστές στα σπίτια μας», αλλά  τον μεταβιβάζει σαν πόρο στους Δήμους! Για να λέει ότι τον …καταργεί! Αλήθεια θα καταδεχτείτε να πάρετε τέτοια… «αιματοβαμμένα»  χρήματα;  
Αν σας έπαιρνε ο Βενιζέλος τα αποθεματικά του Δήμου θα τον κηρύσσατε ανεπιθύμητο στη Λάρισα –ενώ τώρα  άχνα για τον ηγέτη Τσίπρα  που σας τα πήρε και σωστά  τα δώσατε, διότι αν πτώχευε η Ελλάδα, δεν θα σωνόταν η Λάρισα.
Αλήθεια αυτή η παράνοια, η επαναστατικότητα του f/b και ειδικά του ανώνυμου , γιατί σιωπά τώρα;
Αλήθεια οι αυτοκτονίες …σταμάτησαν το 2015; διότι τα  f/b των ευαίσθητων επαναστατημένων πολιτών… σταμάτησαν να γράφουν ή να τις μετράνε;
Πήρατε θέση όταν ματαιώνονταν οι εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ή πέφτανε  γιαουρτώματα ή έφευγε δακρυσμένος ο Π.Δ. Παπούλιας .Τότε  ήταν δίκαιη επαναστατική αντιμνημονιακή θέση. Τώρα που είναι η σειρά των Συριζαίων,  είναι φασιστικές και εθνικιστικές  εκδηλώσεις!
Τώρα  οι μαθητές που κάνουν για τη Μακεδονία κατάληψη (κακώς για μένα) είναι ανώριμοι και παρασύρονται από τη Χρυσή Αυγή , ενώ όταν μούντζωναν  τους επισήμους ήταν … ώριμοι και δεν παρασύρονταν από τον λαϊκισμό (;) της εποχής εκείνης! Θυμίζω  ότι ο Τσίπρας τους θεωρεί ώριμους για ψήφο στα 17 (άρα Β΄ και Γ΄ Λυκείου ώριμοι)  και στα 15 μπορούν  να αλλάζουν φύλο χωρίς τη συναίνεση των γονέων! Διαλέξτε τί ισχύει!
Αλήθεια, θα υλοποιήσετε το προεκλογικό λαϊκίστικο τάξιμο στον κόσμο της ΑΕΛ  ότι θα πάρει ο Δήμος το arena;
Το 1985 όταν οι αδελφοί Κουρή στήριζαν τον Αντρέα ήμασταν αυριανιστές, ενώ τώρα  το 2015 που στηρίζουν οι Κουρήδες Τσίπρα το καταπίνετε αμάσητο!
Όταν ο Αντρέας το 1985 αποκάλεσε τον παππού Μητσοτάκη πολιτικό εφιάλτη  για την αποστασία  του ΄65 και έριξε το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» λέγατε «τι τον ενδιαφέρει τον νεολαίο τι έγινε 20 χρόνια πριν»! Ενώ τώρα εν έτη 2018 που λέει το ίδιο σύνθημα  ο Τσίπρας και θυμίζει τη δολοφονία του Λαμπράκη πριν 53, είναι εκσυγχρονισμός!
Μέχρι το 2017 ήμασταν οι κλέφτες και το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ και δεν ερχόσασταν στις εκδηλώσεις και τώρα το 2018 είμαστε δημοκρατικός χώρος και έρχεστε στις εκδηλώσεις και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας! Δανειστήκατε το σπρέι από τον Καμμένο και μας ραντίσατε και εξαγνιστήκαμε;  Ή …τώρα που δύει το άστρο του Σύριζα ...είμαστε απαραίτητοι για να σώσουμε τις δημαρχιακές σας καρέκλες;
Πού πήγε η πολιτική αξιοπρέπεια που σας ανάγκασε να φύγετε (σωστά τότε) από τον αναξιόπιστο  δικομματισμό, και τώρα  παραμένετε μουγκοί! Αυτά είναι τα δείγματα  νέου πολιτικού ύφους και ανεξάρτητης φωνής που μας φέρατε;
Εγώ το ονομάζω ενοχικό κομπλεξικό εγωισμό παραδοχής του λάθους!
Δεν σας ψηφίζουμε λοιπόν, για να φύγουν όλα αυτά τα παράλογα και λαϊκίστικα  που περιέγραψα και για τα οποία ούτε μια πολιτική συγγνώμη δεν διατυπώθηκε, ούτε από εσάς ούτε από τον αξιόπιστο Τσίπρα!
Και μη τολμήσετε να μας πείτε ότι διασπούμε τον δημοκρατικό χώρο και ότι γινόμαστε δεκανίκι της δεξιάς, διότι για …κοιταχτείτε δίπλα σας, πόσοι από εσάς  κατεβήκατε -δύο φορές μάλιστα -κόντρα στον δήμαρχο Καφφέ και αφήσατε Δήμαρχο τον Τζανακούλη;
Ένας γερμανοτσολιάς, προδότης, στα ...τέσσερα μαθηματικός.

Από τον Αρη Βαλασσόπουλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass