Αποτάσσεσαι τον Βελόπουλο; Απεταξάμην

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 16:29

Η Χρυσή Αυγή παίρνει σιγά-σιγά τον δρόμο της στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και δείχνει ότι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα ναζιστικά της στεγανά.

Απέσπασε μια ψήφο διαμαρτυρίας και οδεύει προς τα εκεί που αναπόδραστα είναι το σημείο αναφοράς της, στο περιθώριο. Ένας άλλος «δεξιός» κομήτης, μετά από πληθωρικές εμφανίσεις στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια, κάνοντας εκατοντάδες αρπαχτές πουλώντας αμφιβόλου αξίας προϊόντα σε ηλικιωμένους, έρχεται να εκπροσωπήσει έναν χώρο που προφανώς θεωρεί πολυάριθμο και αφελή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η έκδοση των εκδόσεων «Κάδμος», ιδιοκτησίας του κ. Βελόπουλου ενός βιβλίου που περιέχει τα «χειρόγραφα του Ιησού». Όπως όλοι αυτοί που κινούνται στις παρυφές του νόμου, ο Βελόπουλος θεώρησε εαυτόν άτρωτο και το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Όπως όλοι οι αετονύχηδες, θεώρησε τους συμπολίτες του πιο εύκολα θύματα από ότι πραγματικά ήταν. Και έτσι ξεκινά η κατάρρευση του κόμματός του, το οποίο δεν αποτελεί Ελληνική Λύση, απλά στο παρελθόν αποτελούσε λύση για τα δικά του συμφέροντα. Πέρα από το ποιόν του ανθρώπου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε αυτό το εγχείρημα, ας μιλήσουμε πολιτικά. Σε ένα αυξανόμενα ασταθές περιβάλλον , η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με ρεαλισμό και γνώση της διεθνούς κατάστασης. Χρειάζονται επιστήμονες και άνθρωποι με κύρος και αξιοπιστία. Είναι κάτι που τόσο το έχουμε ανάγκη. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ τον Π. Πικραμένο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το ηθικό υπόδειγμα της χώρας. Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι τα πολιτικά πειράματα που φιλοδόξησαν να μεγαλουργήσουν στα δεξιά της ΝΔ , αποδείχτηκαν αποτυχημένες απόπειρες ανθρώπων με ιδιοτελή κίνητρα και απέτυχαν οικτρά, αφού προηγουμένως έδειξαν το μηδαμινό ιδεολογικό τους υπόβαθρο. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του κ. Κόκκαλη στη Λάρισα, ο οποίος πολιτεύεται αυτή τη φορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Η συγκολλητική ουσία όλων αυτών των σχηματισμών ήταν, εκμεταλλευόμενοι το εκλογικό σύστημα να αποσπάσουν βουλευτικές έδρες που βέβαια υπό άλλες συνθήκες δεν θα πλησίαζαν καν. Η 7η Ιουλίου όμως είναι η αφετηρία μας, και η μόνη μας ευκαιρία, άλλη δεν έχει. Ο κ. Βελόπουλος πρέπει να μείνει στη μοναξιά του, διαβάζοντας τις «επιστολές του Ιησού». Πριν από τον ίδιο τον Ιησού όμως, θα λογοδοτήσει για την απάτη του στον ελληνικό λαό.

Του Ηρακλή Β. Γερογιώκα, μέλος Π.Ε. και Τομέα Εξωτερικών ΝΔ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass