ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κομμάτι της ιστορίας της πόλης το παλαιό Κοιμητήριο

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2019 16:32

Αγαπητή «Ελευθερία»

Διάβασα στην έγκριτη εφημερίδα επιστολή συμπολίτη για το Παλαιό Κοιμητήριο και θέλω ως Λαρισαία πολίτης να εκφράσω την άποψή μου περί αυτού.

Συμφωνώ ότι οι κενοί και μη οικογενειακοί τάφοι πρέπει να εκλείψουν. Όμως, γιατί να ισοπεδωθεί το Παλαιό Κοιμητήριο; Όταν σε αυτό είναι ενταφιασμένοι προσφιλείς κεκοιμημένοι, όταν σε αυτό φυλάσσονται οστά προσφιλών κεκοιμημένων, όταν σε αυτό οι παλαιοί Λαρισαίοι πρώτα αγόραζαν την κατοικία για τη μετέπειτα ζωή τους και πλήρωναν οι ίδιοι, αλλά και οι απόγονοί τους εξακολουθούν να πληρώνουν για εβδομήντα και πλέον έτη, τέλη Κοιμητηρίου. Γιατί να ισοπεδωθεί όταν σε αυτό υπάρχουν τάφοι επιφανών Λαρισαίων και ευεργετών και θα έπρεπε να υπάρχει κάποια ενημέρωση σε αυτούς τους τάφους. Γιατί να ισοπεδωθεί ένα κομμάτι της ιστορίας της Λάρισας; Προτρέπω, δε, κάθε συμπολίτη μου να επισκεφθεί την "Πολιτεία της Σιωπής" γιατί πέραν των άλλων έχει και έργα γλυπτικής τέχνης.

Υ.Γ.: Ερωτώ δε: Ποια σχολεία σε βάθος χρόνων απότισαν φόρο τιμής στο παρακείμενο του Παλαιού Κοιμητηρίου - Στρατιωτικό Κοιμητήριο;

Σας ευχαριστώ πολύ

Α.Κ.

(Τα στοιχεία στη διάθεση της εφημερίδας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass