Δυστυχώς κύριοι εξαπατήθημεν από... αυταπάτες!

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2019 17:10

ΠΟΙΑ η διαφορά της απάτης από την αυταπάτη; Ή καλύτερα, τι το κοινό έχουν μεταξύ τους;

Λοιπόν, το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, τη νύφη πληρώνουν οι ίδιοι οι πολίτες! Στην Ελλάδα των εξαπατημένων και των αυταπατημένων, αν αναλύσει κανείς το εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, θα διαπιστώσει ότι οι μισοί Έλληνες εξαπατήθηκαν από πολιτικούς που ... αυταπατήθηκαν(!) και οι άλλοι μισοί το δέχτηκαν και το γεύτηκαν αυτό και όχι μόνο δέχτηκαν τα θλιβερά αποτελέσματα της αυταπάτης, αλλά... τη χειροκρότησαν κιόλας!

ΤΑ πολιτικά «τζάκια» (όσα γεννιούνται ή και όσα αρχίζουν να γίνονται) είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο, διαθέτουν μια μοναδική ικανότητα. Να «ξεπλένουν» (χωρίς αυτό να το πληρώνουν ακριβά) τα λάθη τους. Τα οποία όμως, στοίχισαν πολύ ακριβά στην πλειονότητα του λαού, τόσο ακριβά μάλιστα που διέλυσαν στην κυριολεξία εκατομμύρια μεσαία και μικρά νοικοκυριά, ενώ αφάνισαν εντελώς χιλιάδες επιχειρήσεις, βάζοντας από τα πρώτα χρόνια της κρίσης λουκέτα στην ανάπτυξη!

(ΑΥΤΑ)ΠΑΤΗΘΗΚΑΝ οι πολιτικοί λοιπόν, εξαπατήθηκαν οι πολίτες. Ας πρόσεχαν - λέει μια λογική... Διότι σου λέει ο άλλος, τι φταίω εγώ κύριε, καλό ήθελα να κάνω αλλά δεν μου βγήκε όπως ήθελα. Ήταν μια αυταπάτη να χορέψουν οι αγορές... σχήμα λόγου που λέμε και εσείς το πήρατε τοις μετρητοίς! Σήμερα, μια δεκαετία μετά την αρχή της κρίσης, όλοι τους, όσοι κυβέρνησαν, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, αλλά και εκείνοι που δεν κυβέρνησαν ποτέ, ψάχνουν το περιεχόμενο της όποιας ιδεολογίας τους, για να το προσαρμόσουν με τέτοιον τρόπο στο μέλλον, προκειμένου να παρατείνουν τη θητεία τους στα κοινοβουλευτικά ή και άλλα έδρανα, που σιτίζονται από τον κρατικό κορβανά.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «αχταρμάς» στο πολιτικό σκηνικό, καμία σύμπνοια ούτε τουλάχιστον στα εθνικά θέματα, ο πολιτικός κόσμος συστρατεύεται γύρω από εκείνους που διαθέτουν την «κουτάλα», το παρατηρεί κανείς στα τηλεοπτικά παράθυρα των «πρωινάδικων», οι ίδιες και οι ίδιες φάτσες, καμία ανανέωση, έφυγαν από την κυβέρνηση αυτοί που μας κορόιδεψαν λόγω αυταπάτης, ήρθαν δε στη θέση τους εκείνοι που ως «προηγούμενοι» ευθύνονται για τον «εργασιακό μεσαίωνα» και την πιστή εφαρμογή των μνημονίων - εντολών των δανειστών μας, εκείνοι που δεν μπόρεσαν (το ίδιο και οι επόμενοι) να σταματήσουν το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα που έβγαλε σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τους νέους μας να δουλέψουν ως σερβιτόροι!

Ο ΠΕΛΑΤΕΙΑΣΜΟΣ είναι που κατέστρεψε τη χώρα και δυστυχώς δεν μπαίνει φρένο σε αυτό. Κρατώ ως θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα τούτης της κυβέρνησης, την πρωθυπουργική πράξη να συγκρουστεί με μεγάλα τζάκια της παράταξής της και να αποκλείσει από την κυβέρνηση στελέχη πρώτης γραμμής με δύναμη και ιστορία. Στον πρώτο ανασχηματισμό θα μάθουμε αν κάτι άλλαξε διά παντός.

Από τον Χρήστο Τσαντήλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass