ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πώς θα τα καταφέρει ο συνάδελφος με 500 ευρώ;

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2020 18:00

Στη Λάρισα υπάρχει ένας συνάδελφος με τη νόσο Αλτσχάιμερ που μετά από αξιολόγηση από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή (ΚΕ.Π.Α.) προκύπτει ότι το συνολικό ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται σε 85%.

Κατά την ιατρική κρίση, όμως, και σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.1140/81, Ν. 3232/04, Ν. 3518/06 και άρθρο 56, Ν. 4554/18 δεν του χορηγείται βοήθεια για το σπίτι παρ’ όλο που χρήζει βοηθείας. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο συνταξιούχος αυτοκινητιστής των 500 ευρώ με χιλιάδες χιλιόμετρα στην πλάτη:

Τι κάνει η ομοσπονδία μας σε τέτοιου είδους προβλήματα; Τι γίνεται αν κάποιος είναι μόνος σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο χωρίς τη βοήθεια των παιδιών του;

Γιατί τα άλλα ταμεία προσφέρουν περισσότερα στους ασφαλισμένους τους; Τι έχουμε κάνει λάθος; Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω και λυπάμαι πολύ. Παρακαλώ λοιπόν και αναζητώ από την ομοσπονδία να μας βοηθήσει να βρεθεί μια λύση και διέξοδος σ’ αυτό το πρόβλημα.

Σας κοινοποιώ λοιπόν επισήμως ότι ζητώ την κατάργηση του νόμου από την ομοσπονδία μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας.

* Αθανάσιος Καράνης, πρώην αντιπρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών Ν. Λάρισας και πρώην αντιπρόσωπος Ν. Λάρισας στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass