ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2020 18:10

Τα εμβόλια του... «Σατανά»
Το θέμα του εμβολίου αγαπητοί μου είναι αναμφιβόλως σοβαρόν. Και σοβαρώς οφείλομεν να το εξετάσομεν εις το σημερινόν κήρυγμά μας. Διότι οι καιροί ου μενετοί. Και ως λέγει και ο Όσιος Εφραίμ που εμόνασε εις την Αριζόνα των ΗΠΑ - άρα κοντά εις τα

σκοτεινά κέντρα των αποφάσεων- «ελύσσαξεν ο διάβολος και άνοιξε το στόμα του ως Άδης να μας καταπιεί όλους». Δηλαδή τι ελύσσαξε; Άφρισεν, δεν λες καλύτερα, ο τρισκατάρατος; Υστερία κανονική σας λέγω.
Ήδη, αγαπητοί μου, ο εξαποδώ έχει λάβει την μορφή εμβολίου. Και ως ο όφις την ευειδήν Εύαν, ετοιμάζεται να τσιμπήσει και υμάς, άλλους μεν εις τον πισινόν, άλλους δε εις το μπράτσον, όπου σας εύρει μπόσικους τέλος πάντων. Ο δαίμων καθώς βλέπετε δεν χρονοτριβεί. Αντί δύο, δέκα-δύο ή είκοσι δύο έτη που εχρειάσθησαν δια «πάσαν άλλην νόσον και πάσαν μαλακίαν» (Ματθ. Δ 23), τώρα μεταμορφώθηκε εις εμβόλιον εντός δύο μηνών μόλις! Και ερωτώ. Είναι επαρκές το διάστημα των δύο μηνών; Ουχί! Είναι σατανικόν! Πιο λογικό θα ήτο να περιμένουμε καμιά εικοσαριά χρόνια ώστε να είμεθα εντελώς σίγουροι πως δεν θα μεταμορφωθούμε άλλοι μεν εις μαϊμούδες και πιθήκους, άλλοι δε σε βούβαλους ή χοίρους της Κίρκης και δεν ξέρω ’γω τι άλλο θα σκεφτεί ο ακατανόμαστος!
Δηλαδή τι θέλουμε; Πάνω που καταγάγαμε νίκην λαμπράν και δεν επιτρέψαμε εις το σατανικό «666» να μπει στις ταυτότητές μας, να ανοίξουμε την νέα Κερκόπορτα; Όχι αγαπητοί μου. Ως νέοι Παλαιολόγοι θα μείνομεν επί των επάλξεων. Δεν θα προτάξομεν ασκέφτως τα οπίσθιά μας εις τον Εβραίο κτηνίατρο Μπουρλά της Pfizer για να μας χώσει μια ένεση και δι’ αυτής το τσιπάκι ελέγχου της ζωής μας. Η νέα σιωνιστική συνωμοσία δεν θα περάσει! Ούτε θα στηθούμε στον Τουρκαλά Ουγούρ Σαχίντης BionTech, διότι... Τουρκαλάς είναι αυτός, πολύ δεν θέλει να του βγει τίποτε σε οθωμανικό τώρα που η Τουρκιά απέκτησε νέο-οθωμανικές... ορέξεις.
Λέγουν επίσης τινές αφελείς, ότι δεν είναι δυνατόν να χωρέσει το τσιπάκι μέσα από την βελόνα! Κούνια που σας εκούναγε. Ο διάβολος κρύβεται παντού. Ημπορεί να λάβει μορφήν υγράν, ενέσιμον και... τσουπ να σου μπει μέσα. Και τότε ο μεγάλος αδερφός, ο Big Brother που λέμε, θα ξέρει τα πάντα για σένα. Όπως στο γνωστό ανέκδοτο, θα τηλεφωνάς να παραγγείλεις πίτσα και μπίρα και θα σου λέει o pizza-boy πως βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ απαγορεύεται να σου την φέρει διότι, από τον διασυνδεδεμένο υγειονομικό σου φάκελο, προκύπτει πως η χοληστερίνη και η γ-GT έχουν ανέβει το τελευταίο διάστημα. Αυτό σημαίνει πως έχεις κόψει εδώ και καιρό το χάπι της χοληστερίνης και οι κινήσεις της κάρτας σου δεν εμφανίζουν καμία αγορά από φαρμακείο τελευταία, ενώ δεν πλήρωσες ούτε με μετρητά καθότι δεν έχεις προβεί σε αναλήψεις.
- Να ’ρθω να την πάρω μόνος να τελειώνουμε γιατί έπεσε πείνα;
- Δεν σας το συνιστώ κύριε, διότι απ’ ό,τι βλέπω το δίπλωμα οδήγησής σας έχει λήξει, ενώ δεν έχετε περάσει ούτε ΚΤΕΟ.
Το εμβόλιον αγαπητοί μου, όπως λένε έγκριτοι ιατρικοί κύκλοι στις εκπομπές των ιατροφιλοσόφων κ.κ. Τράγκα και Βελόπουλου θα έχει μακροχρόνιες παρενέργειες που ενδέχεται να εμφανιστούν σε βάθος χρόνου μιας ολόκληρης γενιάς. Και ναι μεν για τον εαυτό σου μπορείς να αποφασίζεις. Τι σου φταίνε όμως τα εγγόνια να είναι ας πούμε... πιγκουίνοι, μπαμπουίνοι και όποιο άλλο είδος του ζωικού βασιλείου αποφασίσει ο σατανάς; Θα είσθε άραγε υπερήφανος ως... γενάρχης μπαμπουίνων;
Μερικοί πάλι δηλώνουν πως εξαναγκάζονται να κάνουν το εμβόλιον, διότι άνευ τούτου, λένε, δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν. Να μην σώσω και ταξιδέψω! Μπααα.... Τον Ακάθιστο έχετε μερικοί. Έτσι ταξίδευε κι ο Μανολάκης ο Μακρόν, μια Βρυξέλλες, μια Βερολίνο, να επαφές εδώ, μάτσα μούτσα εκεί, πάρε να ’χεις. Κάτσε χρυσέ μου μόνος στο σπίτι με τη γιαγιά! Χαζός είναι ο Μητσοτάκης που πήρε τα βουνά με το ποδήλατο κι ο Τσίπρας που καλογερεύει «μαναχόης» στα Σούνια; Κι άμα μεν είσαι γερή κράση, κάνα θηρίο μαναχό σαν τον τεράστιο Πρόεδρό μας, τον άξιο Πρέζιντεντ Τραμπ που το βρωμερό κατεστημένο πολέμησε μέχρι τελικής πτώσεώς του, τότε τον βάζεις καταή τον άτιμο τον κορονοϊό. Άμα όμως είσαι κάνας αδύνατος, κάνας λισβός σαν τον Μανολάκη, βράσε όρυζα. Ή μάλλον φουα γκρα και πατέ μαιζόν μαζί.
Αληθώς αγαπητοί μου πήρατε χαμπάρι τι παίζεται; Όλα δια την κονόμαν των μεγάλων τραστ γίνονται. Να μην επιτρέψομεν λοιπόν να θησαυρίσουν πάνω στα δικά μας οπίσθια οι Τζορτζ Σόρος, Μπιλ Γκέιτς και Ουόρεν Μπάφετ και όλα αυτά τα σεσημασμένα όργανα του Αντιχρίστου... Να μην επιτρέψουμε εις την εξωνημένη ελληνική πολιτική ηγεσία, να δώσουν τον λαόν βοράν εις τα όρνεα των Μεγάλων Εταιρειών. «-Θα το κάνω πρώτος!» αναφωνεί ο Κυριάκος, αλλά αυτός δεν πιάνεται, τι παραπάνω να πάθει άλλωστε; Τιμή και δόξα σε πραγματικούς αγωνιστές σαν τον αψύν Σφακιανό, τον αητό της λεβεντογέννας Κρήτης, τον Παυλάρα τον Πολάκη που ως γιατρός εδήλωσε πως το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια. Επιτέλους κάποιος τα ’πε! Παυλάρα - Παυλάρα σκίστους τα κολάρα!
Τέκνα εν Κυρίω... Αντισταθείτε... Μας μπουζουριάσανε το Πάσχα, μας μαντρώνουν τα Χριστούγεννα, τώρα ετοιμάζονται να μας βατσινώσουν κι από πάνω σαν τίποτις τραγιά, τίποτις παλιοπροβατίνες, τίποτις γελάδια στο Τέξας που τα μαρκάρουν μην τυχόν και αποκοπούν απ’ του κοπάδι. Εμβόλιο σου λέει, μην τυχόν πάθουμε κορονοϊό. Α, ρα ποιον κορονοϊό; Μια γριπούλα είναι λέμε... Μας ζάλισαν τα ώτα- και να μην είπω τι άλλο- ότι περί τα εκατόν άτομα χάνουν την ζωή των ημερησίως. Αλλ’ αποκρύπτουν το γεγονός ότι τα υπόλοιπα εννέα εκατομμύρια, εννιακόσιες ενενήντα εννέα χιλιάδες και εννιακόσιοι πολίτες χαίρουν άκρας υγείας και σκάνε κάθε μέρα απ’ το πολύ φαΐ όπως τους έχουν κλεισμένους σπίτι. Έχουν κάνει κάτι μάγουλα «ναααα» μετά συγχωρήσεως και κάτι σβέρκους μοσχαρίσιους. Κάτω τα εμβόλια! Πάνω τα παϊδάκια. Κάτω οι Μπουρλάδες της Pfizer, πάνω οι Μαλλιώρες και οι Νταλάκες!
(Ρε παιδιά, συγγνώμη, στις 27 Δεκεμβρίου είπανε πως αρχίζουνε; Πού κλείνουν ραντεβού; Για μας που είμαστε και ευπαθείς είπαν να μας το κάνουν κατά προτεραιότητα;)

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΕΣΗΣ
alexiskalessis@yahoo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass