EΠΙΣΤΟΛΗ

Μια ασφαλτόστρωση

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2021 15:29

Αγαπητή Ελευθερία,


Παρόλη την ταλαιπωρία που ζήσαμε τον τελευταίο μήνα με τις υποχρεωτικές παρακάμψεις μέσω του δρόμου Αμπελώνα, όλοι θα λέγαμε συγχαρητήρια για το σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε στον δρόμο Φαλάνης και έφερε το αέριο σε μεγάλο εργοστάσιο της πόλης μας. Σίγουρα τέτοια έργα είναι χρήσιμα και μόνο συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.
Δυστυχώς όμως, οι υπεύθυνοι του έργου δεν συνεργάστηκαν καθόλου με τον Δήμο ή την Περιφέρεια και από τη Μ. Πέμπτη που παραδόθηκε και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία, είναι απορίας άξιο πώς δεν θρηνήσαμε θύματα!
Αναφέρομαι στην ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου, που ανέκαθεν ήταν χάλια και αποτελούσε κίνδυνο ειδικά για όσους αποφασίζουν να κάνουν τη διαδρομή με ποδήλατο.
Με θλίψη διαπιστώνουμε πως μετά το πέρασμα του φυσικού αεριού, ο δρόμος είναι πλέον γεμάτος μπαλώματα, σκαμπανεβάσματα και βουναλάκια, ειδικά στη δεξιά πλευρά του, εκεί δηλαδή που λογικά πηγαίνει ένας ποδηλάτης. Τα εμπόδια αυτά αποτρέπουν ακόμα περισσότερο την πορεία ενός ποδηλάτη και όποιος θαρραλέος το τολμήσει, πρέπει σίγουρα να κάνει πρώτα τον σταυρό του!
Ι.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass