ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το πρωτόκολλο

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2022 15:31

Αγαπητή Ελευθερία,
Αρνούμαι να πιστέψω πως θεωρούμαι μετά από τόσους κοινωνικούς αγώνες πολίτης β’ κατηγορίας. Και έρχομαι να γίνω πιο σαφής: Λίγες μέρες πριν την περιπέτεια υγείας του κ. Τζανακούλη, εισήλθε στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο σύζυγός μου Μιλτιάδης

Παγώνας με βαρύτατο πνευμονικό οίδημα. Μετά από δυο-τρεις μέρες ζητά η οικογένειά του να μεταφερθεί στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού, μιας και δεν υπήρχε τέτοια στο Γενικό. Η απάντηση των γιατρών ήταν πως αυτό ήταν απαγορευτικό, μιας και ισχύει κάποιο πρωτόκολλο.
Μετά από δικές μας πιέσεις μας στέλνουν (άκουσον άκουσον) στους «Απέναντι» (το Πανεπιστημιακό) να βρούμε ΕΜΕΙΣ πνευμονολόγο να τους πάρει τηλέφωνο, ώστε να τον μεταφέρουν. Και ρωτώ: Αυτό το ρημάδι ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; Η ζωή των εχόντων μπάρμπα στην Κορώνη είναι πιο σημαντική από τη ζωή των άλλων ασημάντων; Πόσοι αιώνες πρέπει να περάσουν, ώστε να γίνουμε κράτος διακαίου; Κύριε Πλεύρη, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πιστέψω πως επειδή δεν έχω υψηλές διασυνδέσεις, που μου εξασφαλίζουν ευνοϊκές ρυθμίσεις και προνόμια να έχω διαφορετική μεταχείριση! (Αναφέρομαι στον κ. Τζανακούλη). Και ζω που να πάρει η ευχή στο 2022!!!
Ευχαριστώ
ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΑ-ΠΑΓΩΝΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass