Λίγο πριν το φινάλε…

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2023 10:40

Λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου, λίγο πριν συναντηθούμε στις κάλπες της Κυριακής, είναι πολλά αυτά που είπαμε, αυτά που δεν προλάβαμε να πούμε, αυτά που ίσως δεν μπορέσαμε με όλους να πούμε. Είμαι τυχερός, γιατί γνωριστήκαμε καλύτερα, γιατί σας άκουσα και με ακούσατε, γιατί κοιταχτήκαμε στα μάτια, γιατί δώσαμε τα χέρια - οι καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται και επανέρχονται σαν συνεκτική της κοινωνίας μνήμη. Συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε. Συζητήσαμε ελεύθερα και ωφέλιμα. Είμαι τυχερός γιατί είδα την πόλη ζωντανή να διψάει για αλλαγή και τους ανθρώπους όμορφους.


Λίγο πριν λοιπόν συναντηθούμε στις κάλπες έχω να πω ένα «ευχαριστώ». Ένα βαθύ, απλό, μεγάλο «ευχαριστώ» (θέλοντας να θυμηθώ τη Μυρτιώτισσα). Η επόμενη ημέρα θα μας βρει πάλι μαζί, στην πόλη που αγαπάμε, στην πόλη για την οποία με όρεξη και πείσμα θα δουλέψουμε να την κάνουμε καλύτερη. Η νέα Δημοτική Αρχή με δήμαρχο τον Θανάση Μαμάκο θα εγγυηθεί την ανοδική πορεία της Λάρισας στο μέλλον. Στο μέλλον που μας αξίζει.
Ευχαριστώ!
Θωμάς Ρετσιάνης,
Ιατρός Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Λάρισα που μας αξίζει!» του Θανάση Μαμάκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass