Πώς να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ με 100€

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2024 10:57 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Ιαν 2024 15:59

Η χαρά των παιδιών εξαρτάται από μικρές λεπτομέρειες και συνήθως αυτές, δεν έχουν μεγάλο κόστος. Η διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι με προϋπολογισμό 100€ είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και εφικτή μέσω ενός συνδυασμού ευφάνταστων ιδεών, επινοητικότητας και δημιουργικών DIY στοιχείων, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη γιορτή που επικεντρώνεται στη διασκέδαση, τις προσωπικές πινελιές και τις κοινές εμπειρίες κι όχι στα υπερβολικά έξοδα.

 

Διαλέξτε τοποθεσία και θέμα

Σε μια συνθήκη χαμηλού προϋπολογισμού, η καλύτερη τοποθεσία για ένα πάρτυ γενεθλίων, θα ήταν το σπίτι σας, μια αυλή, ένα πάρκο, είτε ένα σπίτι φίλων σας που μπορείτε να δανειστείτε για λίγες ώρες. Διαλέξτε το αγαπημένο θέμα του παιδιού σας (σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες, άγρια ζώα, βυθός) κι ετοιμαστείτε να διοργανώσετε μια αξέχαστη γιορτή.

 

DIY, DIY, DIY

Το να δημιουργήσετε μόνοι σας όλη τη διακόσμηση, τα παιχνίδια, τα αξεσουάρ, δε θα είναι μια εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό ζητήστε τη βοήθεια δικών σαν ανθρώπων, αλλά και των ίδιων των καλεσμένων. Διαλέξτε πολύχρωμα μπαλόνια και στηρίξτε τα πάνω σε μεταλλικές βάσεις που θα φτιάξετε, κολλήστε τα στον τοίχο, κρεμάστε τα σε σχοινιά ή απλά αφήστε τα να αιωρούνται. Προμηθευτείτε μια οικονομική πινιάτα, δημιουργήστε προσκλήσεις με χρώματα και σχέδια, καθώς και αναμνηστικά δωράκια που μπορούν να διακοσμήσουν οι μικροί καλεσμένοι στη διάρκεια του πάρτυ (μάσκες, καπελάκια). Μπορείτε, επίσης, να φτιάξετε έναν μικρό θάλαμο όπου με τη βοήθεια χειροποίητων αξεσουάρ, τα παιδιά θα βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά σας. 

PAIDIKO PARTY 1

Λιχουδιές από τα χεράκια σας

Ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία μιας γιορτής, είναι το φαγητό. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα περισσότερα φαγητά με ιδέες από το ίντερνετ (σάντουιτς, σνακ), αλλά και να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να φέρει καθένας από ένα φαγητό ή γλυκό της επιλογής του. Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει ποικιλία, αλλά θα μειώσετε και το κόστος. Όσο για την τούρτα, μη σας τρομάζει. Επιλέξτε έτοιμα μείγματα τούρτας από το σουπερμάρκετ, προσθέστε μερικά φρέσκα φρούτα και βρώσιμα αξεσουάρ όπως πολύχρωμη τρούφα, glitter, λουλούδια, αλλά και πολύχρωμα κεριά και πυρσούς τούρτας

PAIDIKO PARTY 2

Δωρεάν παιχνίδια

Η μαγεία του παιχνιδιού έγκειται στην εφευρετικότητα, μετατρέποντας τη γιορτή σε μια μαγευτική εμπειρία, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό. Παιχνίδια όπως το κρυφτό, οι μουσικές καρέκλες, ένα κυνήγι θησαυρού που θα οργανώσετε οι ίδιοι, καθώς και διαγωνισμοί ζωγραφικής, φωτογραφίας, χορού ή ό,τι άλλο σκεφτείτε, θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.Αν πάλι, τα παιδιά δεν είναι πρόθυμα να παίξουν τέτοιου είδους παιχνίδια, σκεφτείτε το ενδεχόμενο προβολής μιας ταινίας της επιλογής τους σε έναν προτζέκτορα.

PAIDIKO PARTY 3

Ευχαριστήρια δώρα

Το να προσφέρουμε ευχαριστήρια δώρα στους καλεσμένους έπειτα από ένα πάρτυ, αποτελεί έναν τρόπο να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συμμετοχή τους σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας και να δημιουργήσουμε μια διαχρονική σύνδεση μαζί τους. Υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές σε καταστήματα με είδη πάρτυ, όπως: σφυρίχτρες, προσωρινά τατουάζ, στέκες για το κεφάλι, καπελάκια, καθώς και δώρα που μπορείτε να φτιάξετε οι ίδιοι, όπως γλαστράκια με φυτά που θα φυτέψετε μόνοι σας, ή λιχουδιές όπως μπισκότα και γλυκά, καθώς και σακουλάκια με είδη που θα διαλέξουν τα ίδια τα παιδιά, με σνακ και παιχνίδια που θα βρίσκονται σε έναν «πάγκο δώρων». 

PAIDIKO PARTY 4

Ένα πετυχημένο πάρτυ

Οι μικροί μας φίλοι, ενδιαφέρονται κυρίως για το παιχνίδι, την δημιουργικότητα, και την ανακάλυψη νέων πραγμάτων, και όχι για την πολυτέλεια ή τα ακριβά δώρα. Στην πραγματικότητα, η αγάπη και οι προσεγμένες λεπτομέρειες αποτελούν τον πραγματικό πλούτο της εμπειρίας, καθιστώντας την αξέχαστη, γεμάτη αληθινή χαρά και ευτυχία. Συνεπώς, ας αποχαιρετήσουμε την ιδέα ότι η αξία ενός πάρτυ μετριέται με το κόστος του και ας εκτιμήσουμε την αξία της δημιουργίας, αφιερώνοντας σκέψη και χρόνο για όσους αγαπάμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass