Ομόφυλα ζευγάρια - τεκνοθεσία

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2024 16:40

Από τον Φώτιο Βελώνη, καθηγητή

Ο Θεός στην αρχή δημιουργεί τον ουρανό και τη Γη.

Ουρανός: Αστέρια, ήλιος, φεγγάρι, κ.λπ.
Γη: α) Τον φυσικό κόσμο. Δένδρα, χλόη, νερό, κ.λπ.
β) Τον ζωικό κόσμο. Ζώα, πτηνά, ψάρια, κ.λπ.
Όταν ο Θεός είδε ότι όλα ήταν καλά και υπήρχαν οι απαραίτητες συνθήκες επιβίωσης του ανθρώπου, είπε ας πλάσουμε τον άνθρωπο, ο οποίος θα είναι κυρίαρχος της γης.
Έτσι έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο ίδιον με αυτόν με μορφή θεϊκή. Έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Τους ευλόγησε και τους είπε: «Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πολλά παιδιά, ώστε να γεμίσετε τη γη. Ο άνδρας με τη γυναίκα διαιωνίζουν το ανθρώπινο γένος. Η πλάση της Εύας από την πλευρά του Αδάμ δηλώνει την ισότητα και την ισοτιμία των δύο φύλων. Αποστολή της γυναίκας είναι η συζυγία και η τεκνοποιία. Η τεκνοποιία είναι μυστήριο, είναι θαύμα. Ο άνδρας και η γυναίκα διά μέσου της τεκνοποιίας γίνονται συνδημιουργοί του Θεού, δηλαδή ένα χάρισμα που τους το έδωσε ο Θεός.
Τώρα αν μιλάμε για ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία θέλουν επίμονα να αντικαταστήσουν τα φυσικά ζευγάρια, άνδρα - γυναίκα, αυτό είναι αφύσικο, είναι παράλογο, είναι με λίγα λόγια ένα κοινωνικό φαινόμενο, που έρχεται να διαλύσει τη φυσική οικογένεια και να δημιουργήσει σοβαρές συνέπειες για τον άνθρωπο και την κοινωνία.
Πρώτα-πρώτα ακυρώνει και δεν σέβεται τα δύο φύλα που έπλασε ο Θεός και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα άρρωστο, και ανήθικο καθεστώς στον κόσμο. Έτσι, πάνε κόντρα στη λογική και στη φύση. Κόντρα πήγε και πηγαίνει και σήμερα ο άνθρωπος με τη φύση γενικά, αλλά δυστυχώς πληρώνει και θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτήν την επιλογή, και πολλές φορές με αντάλλαγμα την ίδια του τη ζωή.
ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ
Για να γεννηθεί ένα παιδί χρειάζεται ο άνδρας και η γυναίκα. Ο πατέρας καλείται και γενάρχης, δηλαδή φτιάχνω κάτι, που πριν δεν υπήρχε.
Η γυναίκα τίκτει, δηλαδή φέρνει κάτι στη ζωή, φέρνει κάτι στον κόσμο. Για τη μητέρα σημαίνει γεννώ.
Τα παιδιά που υιοθετούνται από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών ή γυναικών είναι «καταδικασμένα» να μεγαλώσουν και να ζήσουν δυστυχισμένα, γιατί δεν μεγαλώνουν σε ένα φυσιολογικό ζευγάρι άνδρα και γυναίκας, δηλαδή πατέρα και μάνα. Η μάνα είναι αναντικατάστατη. Δεν μπορεί μια ξένη γυναίκα-μάνα να παίξει τον ρόλο της πραγματικής μάνας. Στην προκειμένη περίπτωση της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια αδικούμε και οδηγούμε το παιδί στον μαρασμό.
Η πραγματική μάνα που πόνεσε για να γεννήσει το παιδί της το αγκαλιάζει, το φιλά και λέει: Αυτό το παιδί είναι η σάρκα από τη σάρκα μου.
Του δίνω τη ζωή μου, δηλαδή το γάλα για να μεγαλώσει. Χαίρονται και είναι ευτυχισμένος που κατόρθωσαν να γεννήσουν ένα παιδί. Εκπληρώνοντας έτσι τον προορισμό τους ως μητέρες.
Πιστεύω πως αυτά που έγραψα είναι όλα αληθινά. Δεν το υποστηρίζω εγώ, αλλά το εκφράζει η ίδια η λέξη, που λέγεται «ΑΛΗΘΕΙΑ».
Ετυμολογία της λέξης Αλήθεια: Αποτελείται από το στερητικό α και τη λέξη λήθη. Στερητικό α, π.χ. ά-γνωστος, ά-πειρος κ.λπ.
Λήθη = η λησμονιά, αυτό που ξεχνιέται, λησμονείται με το πέρασμα του χρόνου.
Αλήθεια = Αυτό που δεν ξεχνιέται ποτέ και παραμένει το ίδιο αιώνιο, αυτό που είναι το πραγματικό το αληθινό.
Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία, αυτό είναι θέμα που αφορά τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. Η ελευθερία είναι δύσκολη υπόθεση. Είναι προνόμιο του ανθρώπου, αλλά είναι και μαρτύριο. Η λανθασμένη επιλογή, μερικές φορές, οδηγεί τους ανθρώπους στην καταστροφή ή ακόμα τους οδηγεί στον θάνατο.
Ελεύθερε άνθρωπο πρόσεξε!

ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
«Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτώ των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω».
Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με κάποιον άλλον:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία, εντός ή εκτός της Αθήνας.
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
6. Δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη του (ως άμουσος-ανισόρροπος).
7. Δεν επιτρέπεται να μπει στους (δημόσιους) ναούς.
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες.
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς.
Όποιος, λοιπόν, έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος, αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου, θα τιμωρείται με θάνατο!
(ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ, Βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332).
ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΣΟΙ ΚΑΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass