Μετά τον Παπαμιμίκο και ο Μιχελάκης...

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2014 0:09 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:35
 
Πολύ ορθά και σε συντεταγμένη γραμμή με το Μαξίμου σε όσους «αρχηγούς» της αυτοδιοίκησης πρόστρεξαν να πάρουν την χειραψία με μεγάλη ευλάβεια, ο υπουργός Μιχελάκης ήταν απλός, λακωνικός και μεστός και αρκετά τυπολάτρης ώστε να μην αφήσει καμιά παρανόηση ξανατονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι χρίσματα δεν θα δοθούν και δεν χρειάζονται!
Δυστυχώς κάποιοι τρέχουν ακόμη μήπως και παραπέσει κανένα χρίσμα κατά λάθος.
Το χειρότερο είναι ότι δεν παραβρέθηκαν εκεί για να δώσουν κάποιο υπόμνημα (αναφερόμαστε πάντα στους υποψηφίους της αυτοδιοίκησης) με προτάσεις και λύσεις που αφορούν τους πολίτες, τους ανέργους, τους επιχειρηματίες, την γραφειοκρατία ή άλλα που αφορούν την δημόσια διοίκηση!
Ορθά κοφτά πήγαν για προσωπικό όφελος και με μόνο, απλό κίνητρο την ιδιοτέλειά τους.
Πρώτα λοιπόν ο συντοπίτης μας ,γενικός γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος εκφράζει την επίσημη θέση ότι το κόμμα δεν θα εμπλακεί στην Λάρισα και τώρα ο υπουργός Εσωτερικών συντεταγμένος αποκρούει όλους τους φερέλπιδες του χρίσματος και «αδειάζει» τους παλαιοκομματικούς και τις αντιλήψεις του χθες.
Τι άλλο πρέπει άραγε να πούνε στα στελέχη αυτά που θέλουν να διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό Θώκο;
Πρέπει λοιπόν να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η καλύτερη υπηρεσία των κομμάτων αυτή τη στιγμή στην αυτοδιοίκηση είναι η απουσία τους.
Αν δεν απεμπλακούμε τώρα και αν δεν αυτενεργήσουμε ως πολίτες και ως κοινωνία σήμερα τότε είμαστε άξιοι των δεινών που μας κατατρέχουν!
Αν δεν ξεγλιστρήσουμε από την μέγγενη των κομματικών περιθωρίων τότε ο μαρασμός της αυτοδιοίκησης που βιώνουμε σήμερα θα είναι και δικό μας έργο, θα είναι και δική μας κληρονομιά.
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι όπως μας θέλανε να πιστεύουμε οι κομματικοί μηχανισμοί του σωλήνα!
Πρέπει να γίνουμε εμείς οι ρυθμιστές και όχι οι αμνοί που στρατεύονται χωρίς λόγο! Πρέπει λοιπόν για πρώτη φορά έξω από τα κόμματα να επιλέξουμε ελεύθερα.
Πρέπει να τους εμπιστευτούμε την ψήφο μας όχι επειδή είναι κομματικοί αλλά με κριτήριο αν είναι ικανοί, αν στο παρελθόν προσφέρανε στην κοινωνία μέσα από την εργασία τους και τα ένσημά τους.
Αν είναι αναγνωρισμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο και όχι αναγνωρίσιμοι χωρίς αντίκρισμα και άλλα πολλά.
Με αυτές τις διαπιστώσεις καταλήγουμε αισιόδοξα ότι διαφαίνεται ότι άρχισε να πνέει άλλος «αέρας» στην κοινωνία και κατά συνέπεια στα κόμματα...
 
Μάριος Ξηρομερίτης
ιατρός
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass