Ενότητα πάση θυσία

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2013 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:45
* Του Αχιλλέα Αργατζόπουλου αρχιτέκτονα μηχανικού- πολιτευτή ΑΝΕΛ
Δυστυχώς τα πράγματα για την Ελλάδα δεν εξελίσσονται καλά.
Αντί ο λαός μας να είναι μία γροθιά για να βγούμε από το πηγάδι που μας έριξαν οι γνωστοί «σωτήρες», έχει φτιάξει ο καθένας μας ένα λαγούμι και χώθηκε μέσα να γλιτώσει από το μπαράζ των επιθέσεων που δέχεται η ζωή του.
Είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκουν οι ξενόφερτοι απορρυθμιστές της ελληνικής κοινωνίας, με τους εδώ συνεργούς τους.
Να ενισχύσουν το σαράκι του διχασμού.
Η χώρα υπονομεύεται χρόνια τώρα, η ιστορία, η θρησκεία, το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα βρίσκονται υπό συνεχή πολιορκία. Μόνο έτσι θα πετύχουν πιο εύκολα τους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από το πλιάτσικο της χώρας.
Ένας θάνατος που πολλοί είχαν προβλέψει ότι θα προέκυπτε σύντομα, ένα «τυχαίο» γεγονός που ήρθε την κατάλληλη στιγμή-πάντα έρχεται την κατάλληλη στιγμή-, για να σπείρει μίσος και διχόνοια, προμηνύει άσχημες εξελίξεις.
Τρία χρόνια τώρα ανεχόμαστε, ανεχόμαστε και υπομένουμε τα πάνδεινα.
Μας δόθηκε η ευκαιρία δημοκρατικά να κάνουμε μία ανατροπή ένα σάρωμα και να καταστρέψουμε τα διεφθαρμένα κόμματα.
Δεν το κάναμε, μας τρόμαξαν οι τελάληδες, οι αγορασμένες γραφίδες, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Τα φερέφωνα του σάπιου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.
Δεν μας αξίζει να είμαστε άβουλα όργανα όλων αυτών που συνεχίζουν να μας καταστρέφουν με την αμφιλεγόμενη υπόσχεση της μελλοντικής ευτυχίας. Αυτών που ξέροντας ότι έχουν αποτύχει οικτρά σχεδιάζουν τη διάσωσή τους μέσα από καπνούς και συντρίμμια.
Υπάρχει σώφρων Έλληνας που να πιστεύει ότι το 15% με το 20%- όπως λέγεται-ποσοστό των ψηφοφόρων που λένε ότι θα ψηφίσουν ΧΑ -η οποία ήταν μόνο στο 0,30% - έγιναν ξαφνικά φασίστες και έχουν πάρει διαζύγιο από τη λογική;
Αυτοί οι άνθρωποι, που αποτελούν το πρωτοφανές αυτό ποσοστό-είναι εγκλωβισμένοι λόγω της ανέχειας και της απελπισίας στον συγκεκριμένο «πολιτικό» χώρο, επειδή ζητούν εκδίκηση για τη καταστροφή των ζωών τους, την καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών τους, και πιστεύουν ότι η ΧΑ- ή όπως αλλιώς θα λέγεται-θα κάνει αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι. Δηλαδή να απαλλαγούν από τους δυνάστες τους που τους έβλαψαν και τους κρατούν υπό «κατοχή».
Το δυστύχημα είναι ότι ορισμένοι πολιτικάντηδες της συμφοράς ρίχνουν λάδι στη φωτιά λόγω σκοπιμότητας, και δεν αντιλαμβάνονται προφανώς λόγω μειωμένης νοητικής αντίληψης, ότι κάνουν ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Αλλά έτσι πάντα κυβερνούσαν οι δυνάστες, όταν ένιωθαν ότι τους ξεφεύγει η εξουσία από τα χέρια.
Το μεγαλύτερο στοίχημα του εναπομείναντος υγιούς πολιτικού συστήματος θα πρέπει να είναι να φέρει ομόνοια και ομοψυχία στην κοινωνία. Διαφορές πάντα θα υπάρχουν. Πρέπει ο καθένας μας να βρει το κουράγιο να κάνει άκρη τις αντιθέσεις και να εργαστεί για τον κοινό σκοπό της πραγματικής σωτηρίας της χώρας.
Αντί της δικαιολογημένης οργής να προτάξουμε τη λογική, αντί της διχόνοιας πρέπει όλοι να τους εμποδίσουμε να αποτύχουν στο δόλιο έργο τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass