Περί ρατσισμού

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2012 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Σου μιλάνε για ρατσισμό αλλά ουσιαστικά προωθούν την εξομοίωση (ένα είδος κλωνοποίησης είναι η κλωνοποίηση στο πνεύμα).
Με την κατάργηση των συνόρων καταργούν τη διαφορετικότητα των λαών και της κουλτούρας τους (και την ιδιαιτερότητά τους).
Με το φεμινισμό προωθούν την εξομοίωση των δύο φύλων (που τη λένε ισότητα τη στιγμή που η ισότητα είναι δεδομένη ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους απ’ τη στιγμή που είναι άνθρωποι). Είναι αυτονόητο δηλαδή, ότι δεν τίθεται θέμα ρατσισμού καμιάς μορφής απ’ τη στιγμή που όλοι είναι άνθρωποι – τα 2 φύλα, οι μειονότητες μες στην κοινωνία, το διαφορετικό χρώμα στο δέρμα. Μόνο αρρωστημένα μυαλά μπορούν να σκέφτονται ρατσιστικά.
Ειδικά για τον φεμινισμό, οι φεμινίστριες, περνώντας στο άλλο άκρο, μισούν τους άντρες, στην εποχή μας – φυσικά ο φαλλοκρατισμός είναι λάθος, η φεμινίστρια όμως κι αυτή είναι λάθος, γιατί η φεμινίστρια θα ήθελε να είχε γεννηθεί άντρας για να μπορεί να διατάζει (έχοντας δει στραβά το θέμα άντρας). Θεωρώντας δεδομένο ότι άντρας=εξουσία, ενώ άντρας=υπηρετώ τη γυναίκα, ως πιο ευαίσθητη που είναι και δεν την κακομεταχειρίζομαι, γιατί αυτό είναι ανανδρία, κόμπλεξ και τεράστιος λαϊκισμός. Αυτό εξάλλου σημαίνει αγαπώ, δηλαδή πράξεις θυσίας, μικρής και μεγάλης.
Το ίδιο ισχύει και για τις νομιζόμενες εξουσίες (π.χ. πώς εννοούν οι κομμουνιστές την ισότητα, οι αντιεξουσιαστές κ.λπ.). Οι μεν κομμουνιστές την περιορίζουν στα οικονομικά μεγέθη, πράγμα μη ρεαλιστικό στην πολιτική, γιατί η εξουσία γλυκαίνει τους άρχοντες πιο πολύ κι απ’ τα λεφτά και έχει μέσα της τον φασισμό (κόκκινο π.χ.) και την καταστολή. Άρα και οικονομικές ή άλλου είδους ανισότητες. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη ομάδα (τους αντιεξουσιαστές) διότι η αναρχία και η ακυβερνησία δεν συναντάται σαν κοινωνικό μοντέλο, στη φύση (στην ανθρώπινη φύση). Πέραν του ότι ο κοινωνικός πόλεμος, είναι καθαρά εμφύλιος.
Φυσικά λύση και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν είναι ο καπιταλισμός ούτε ο καταναλωτισμός. Πρέπει απλά να δημιουργήσουμε σωστή συνείδηση περί εξουσίας στους ανθρώπους, μέσω υγιούς Παιδείας (επιχειρημάτων, διαλόγου), όπως δημιουργούμε π.χ. την οικολογική συνείδηση για τη σωτηρία του πλανήτη και της φύσης.
 Η απάντηση σ’ αυτές τις μορφές εξομοίωσης, είναι να υπάρχει σωστή εξουσία που να υπηρετεί τον πολίτη και το κοινωνικό σύνολο. Ισότητα με πολιτική διάσταση άρα, πιο δύσκολο να επιτευχθεί, μόνο μέσα σε αδελφότητες επιτυγχάνεται, η οικονομική ισότητα, (όπως οι πρώτοι χριστιανοί, που είχαν θρησκευτικό, όχι απλώς ιδεολογικό έρεισμα, για την οικονομική τους ισότητα) και αποκλειστικά σ’ αυτούς επιτεύχθηκε, θα έλεγα...
Τώρα όσον αφορά στον κοινωνικό ρατσισμό και τον σεβασμό στις μειονότητες, είναι αυτονόητο ότι οι ναρκομανείς, οι πόρνες και οι ανάπηροι πάσης φύσεως, είναι όλοι άνθρωποι και δεν θα ’πρεπε πάλι κι εδώ να υπάρχει αποκλεισμός, ή άλλου είδους απόρριψη. Όλες οι μειονότητες αποτελούνται από ανθρώπους δηλαδή, για όσους δεν το καταλαβαίνουν. Ήθελα όμως εδώ, να επισημάνω, την ύπαρξη της χριστιανής μειονότητας διαχρονικά που ποτέ, κανείς δε σεβάστηκε, απλά γιατί όλη η κουλτούρα περί διαφορετικότητας και ισότητας, είναι μόνο στα λόγια. Γιατί αν πίστευαν, αυτά που έλεγαν, θα έδειχναν σεβασμό, και στους χριστιανούς και δεν θα τους έριχναν στα λιοντάρια ή στον σύγχρονο Καιάδα, της απόρριψης και του μίσους. Γελώντας εις βάρος τους ή στο άμεσο μέλλον με τον διωγμό του Αντιχρίστου, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη.
Όσον αφορά στους οικονομικούς μετανάστες (αλλοδαπούς), απλά θα βουλιάξουμε όλοι μαζί απ’ τη στιγμή που η Ελλάδα χρωστάει στο εξωτερικό μεγάλο χρέος, και δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση οικονομικό παράδεισο, και δεν έχει θέσεις εργασίας, ούτε για τους ίδιους τους Έλληνες.
Τέλος, για τον ρατσισμό των φυλών (ράτσες) είναι όλες ίσες, απ’ τη στιγμή, που είμαστε όλοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως χρώματος.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Εξι δισεκατομμύρια διαφορετικοί, αλλά ίσοι. Είναι η επιλογή μας να είμαστε ο εαυτός μας διαφορετικοί άρα ελεύθεροι!
Συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω.
Με τον φασισμό της κλωνοποίησης στο πνεύμα (εξομοίωσης), δηλαδή να πάψω να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ίδιος με τον άλλον, άρα δυστυχισμένος, θέλει ο διεθνής Σιωνισμός να περάσει το σφράγισμα του Αντιχρίστου, στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, των αβούλων και υπνωτισμένων ρομπότ – ανθρωποειδών όπως θεωρεί τους ανθρώπους. Και με άλλους τρόπους φυσικά θα το επιχειρήσει, αλλά εδώ αναφερόμαστε στην εξομοίωση, που είναι ψεύτικη απάντηση στο φαινόμενο του ρατσισμού. Δεν καταργούμε τη διαφορετικότητα σε καμιά περίπτωση, γιατί είναι φασιστικό και σχήμα οξύμωρο, ούτε φυσικά στο (άλλο άκρο) υποκρινόμαστε στο θέμα του ρατσισμού, αλλά τον πολεμάμε ειλικρινά. Όπως όλα αυτά τα αναπτύξαμε παραπάνω.
Η Ορθόδοξη ιεραποστολή διαχρονικά αγκαλιάζει όλο τον πλανήτη χωρίς διακρίσεις όσον αφορά στη διαφορετικότητα, όπως ακριβώς ο Χριστός όταν ήταν επί της γης, το αντίθετο της παγκοσμιοποίησης. Μιλάμε δηλαδή για παγκοσμιότητα της ορθόδοξης πίστης που αφήνει τα πρόσωπα ελεύθερα στη διαφορετικότητά τους, έχοντας μόνο κοινό στοιχείο την πίστη, που έχουν κι αυτή, ελεύθερα επιλέξει.
Η παγκοσμιοποίηση αντίθετα προσπαθεί να ενώσει τα άτομα, ανελεύθερα, καταργώντας τη διαφορετικότητα ή κάνοντας μόνο κηρύγματα για ισότητα και κατά του ρατσισμού. Χωρίς να πιστεύει στις έννοιες. Απλά για να ξεγελάσει.
Το ίδιο ισχύει και στην αρχή προστασίας των προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων. Υποκρίνονται, γιατί αυτοί κατασκευάζουν τις κάμερες παρακολούθησης, τη στιγμή που η ανθρώπινη μορφή, είναι προσωπικό στοιχείο, προωθούν την ιριδοσκόπηση, και παλαμοσκόπηση τη στιγμή που κι αυτά είναι εντελώς προσωπικά και ιδιαίτερα η κόρη του οφθαλμού, και τα δακτυλικά μας αποτυπώματα, η μορφολογία της παλάμης τέλος πάντων, και το μόνο από το οποίο θέλησαν να μας προστατεύσουν είναι το θρήσκευμα στις ταυτότητες να μην αναγράφεται, τη στιγμή που ο άλλος, ο χριστιανός, δεν το θεωρεί προσωπικό του μόνον, αλλά όλων αυτών που έχουν κοινά πιστεύω και δεν φοβάται να το δηλώνει, όπως θα έκανε ένας ένοχος, σε κάτι στο οποίο είναι ένοχος, και να θέλει να το έχει κρυμμένο. Επειδή όλοι αυτοί όντας πονηροί, κρύβονται, μασόνοι, φονταμενταλισττές, σιωνιστές, πάσης φύσεως σατανιστές και αιρετικοί κ.λπ., θέλουν να δημιουργήσουν και στο χριστιανό ενοχές, παρμένες απ’ την κόλαση που κρύβουν μέσα τους.
Ενώ ο χριστιανός έχει για πιστεύω του το φως, την αλήθεια, τι να κρύψει και γιατί; Και από ποιον; Και τι να φοβηθεί και ποιον; Αλλά είναι η ζήλεια όλων των άλλων. Τα προσωπικά του λάθη ο χριστιανός έχει την ευαισθησία να επανορθώνει, έστω κι αν είναι πολλά και μεγάλα, -όπως όλοι κάνει κι αυτός λάθη-, η πίστη του όμως είναι καθαρή, τι να αλλάξει; Ποιον λοιπόν θέλουν να κοροϊδεύουν, ποιανού τη νοημοσύνη υποτιμούν;
Το 666 στις ταυτότητες γιατί είναι υποχρεωτικό; Κρυφό, αλλά υποχρεωτικό, αφού υπάρχει γραμμένο ηλεκτρονικά, εκεί δεν έχουν ευαισθησία οι ταλαίπωροι; Γιατί στο Ισραήλ, το θρήσκευμα, αναγράφεται υποχρεωτικά και εδώ καθόλου; Αφού ο σιωνισμός δίνει τις εντολές στις κυβερνήσεις; Δεν ψιλιάζονται απ’ αυτό τι παιχνίδι παίζεται εις βάρος τους, -στους μικροαστούς αναφέρομαι. Άρα είναι κακοπροαίρετοι και υποκριτές. Γενικά ο περισσότερος κόσμος...
 
 Κώστας Εμμ. Τσοχατζής, πολιτικός μηχανικός
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass