Γιατί κ. πρωθυπουργέ μας είπατε ψέματα;

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2012 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:27
 Του Παναγιώτη Γκουντελάκη, πολύτεκνου εκπαιδευτικού
 Είμαστε εκπαιδευτικοί και οι δυο γονείς, 5 ανήλικων παιδιών, έχετε κυριολεκτικά αλλάξει τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας. Το 2003 πήραμε δάνειο για να δημιουργήσουμε την πρώτη κατοικία μας, κανονίσαμε τις δόσεις του δανείου, τα φροντιστήρια των παιδιών μας και τώρα έρχεστε όλοι εσείς που τα προηγούμενα χρόνια «μας σώσατε» να μας «ξανασώσετε»!!!
Έχουμε κουραστεί πλέον να σας ακούμε καθημερινά ότι νοιάζεσθε για την Ελλάδα – για τους Έλληνες. Μην εξακολουθείτε να μας σμπαραλιάζετε, μην παίζετε με τις αντοχές μας. Το ΠΑΣΟΚ το οποίο εφάρμοσε ανάλγητη πολιτική εναντίον της ελληνικής οικογένειας και ειδικά της πολύτεκνης πήγε στην Γ’ Εθνική. Δύσκολα θα συνέλθει. Εσείς όμως παρά τις προεκλογικές τυμπανοκρουσίες πήγατε και συνεργασθήκατε με αυτούς παίρνοντας μαζί σας και τη ΔΗΜΑΡ.
Ποσοστό για γέλια και ελέω εκλογικού νόμου κάνετε τώρα κουμάντο δίχως να είχατε και να έχετε τη νομιμοποίηση της λαϊκής βάσης. Καταφέρατε με τις πολιτικές σας να προκαλείτε το κοινό αίσθημα. Πού το πάτε άραγε; Πέρα από την εξαθλίωση των ελληνικών νοικοκυριών και προ πάντων αυτών που έχουν πολλά παιδιά; Πού αλλού να πάει το πράγμα; Τι ανακούφιση αισθανθήκαμε όλοι οι πολύτεκνοι που τόσο κτυπηθήκαμε από το ανάλγητο ΠΑΣΟΚ, όταν διαβάζαμε και ξαναδιαβάζαμε τα 18 σημεία της περιβόητης διαπραγμάτευσης που θα κάνατε, ακούμε και ξανακούμε τις δηλώσεις σας στο Ζάππειο 1, 2 και 3 για την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και την προστασία της πολύτεκνης οικογένειας, η οποία είχε την πρώτη θέση, και δεν πιστεύουμε ακόμα πως μπορεί να έχουμε τόσο πολύ εξαπατηθεί.
Οι κόκκινες γραμμές σας δυστυχώς ξεθώριασαν. Δεν είναι κακό να πείτε στον ελληνικό λαό: έχω 4 μήνες στην εξουσία αλλά δυστυχώς απέτυχα. Δεν μπορώ να προσφέρω άλλο διότι το βάρος της χώρας είναι δυσβάστακτο και δεν μπορώ να το σηκώσω…
Είναι δυνατόν 7μελή οικογένεια όπως η δική μου να μπορέσει να ζήσει με τα μέτρα που προτείνετε; Από εποχής Αλογοσκούφη, μετά ο Χριστοδουλάκης τα παιδιά είχαν την τιμητική τους: Θεωρούνταν τεκμήριο πλουτισμού. Γιατί κ. πρωθυπουργέ μας είπατε ψέματα; Γιατί επαληθεύθηκε ακόμη μια φορά το σενάριο του Μαυρογιαλούρου;
Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ; Έκοψε το επίδομα γάμου. Έβαλε εισφορά αλληλεγγύης 1% - 2% χαράτσι της ΔΕΗ δίχως να λάβει υπόψη του τον αριθμό των παιδιών. Εισφορά στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων πάνω από 2000 κ.ε. Περιόρισε τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων!!! Καταργήθηκαν οι μετεγγραφές των παιδιών μας και αναγκάζονται οι πολύτεκνοι να συντηρούν 2 και πλέον σπίτια ανά την Ελλάδα!!
Η ακρίβεια στο φουλ, τα Σ/Μ κάνουν πάρτι στις τσέπες μας δίχως καμιά αντίδραση από το κράτος της μίζας, της διαπλοκής, της διαφθοράς. Έφερε αναστάτωση με τον ΕΟΠΠΥ. Πληρώνουμε τώρα περισσότερα χρήματα στους γιατρούς. Εσείς τι κάνετε τώρα κ. πρωθυπουργέ; Μας αποτελειώνετε. Τα ΜΜΕ νυχθημερόν λένε τα ίδια και τα ίδια σαν παπαγαλάκια κακής ποιότητας. Τη δουλειά τους... κάνουν. Συνεχίζετε την πολιτική Λοβέρδου περικόπτοντας τα πολυτεκνικά επιδόματα σε εξευτελιστικά επίπεδα (θα τα παίρνουν οι μαϊμού άνεργοι, οι μαϊμού δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων, κ.λ.π και θα μετατρέψετε τη χώρα σε κοινωνικό νεκροταφείο), περικόπτετε το αφορολόγητο των παιδιών (άγαμος = πολύτεκνος) με όλα τα αρνητικά επακόλουθα για την πολύτεκνη οικογένεια. Πετρέλαιο με 1,4 ευρώ!!! θα γραφτείτε κ. πρωθυπουργέ μαζί με τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα ανάλγητα αυτά μέτρα με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία της ελληνικής ιστορίας.
Κύριοι, καταλάβετέ το, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, αλλά είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε. Το κόμμα σας δεν ήταν που πήρε τα μέτρα του διορισμού των πολυτέκνων εκπαιδευτικών το 2003 με τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα της αύξησης των γεννήσεων και του διορισμού του 20% των προσλήψεων των πολυτέκνων πανελλαδικά;
Σας υπενθυμίζω ότι το Σύνταγμα επιτάσσει ειδική φροντίδα για τους πολύτεκνους το οποίο το έχετε όλοι σας κουρελιάσει και το επικαλείσθε εκεί που σας συμφέρει. Με τη φαινόμενη περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων να είστε σίγουροι ότι όλοι θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο και ελπίζουμε ότι οι έντιμοι και σώφρονες δικαστικοί λειτουργοί θα πράξουν εκείνο που πρέπει. Θα μας δικαιώσουν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass