Ακίνητος για 7 χρόνια...

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2012 1:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:11
Κυρία διευθυντή,
Λέει μια παροιμία έπιασα έναν κλέφτη τον αφήνω αλλά δεν με αφήνει, προφανώς αυτό πάθαμε εμείς οι κάτοικοι της υποβαθμισμένης περιοχής Δούκα- Θεσσαλικού με τον δήμαρχό μας. Φθάνει που μας άφησε ξεχασμένους σε ένα αναξιοποίητο και περιθωριακό κομμάτι της Λάρισας που απέχει μόλις 1000 μέτρα από το κέντρο της που ο ίδιος μας έχει εντάξει στην μακρόχρονη θητεία του ως δήμαρχος.
Αλλά ανεύθυνα μας προκαλεί με τις επιλογές του ως προς την ανάπτυξη της πόλεως, κατηγοριοποιεί τους δημότες χωρίς μέτρο και σεβασμό από θέση ισχύος, ως να έχει βεντέτα μαζί μας γιατί κατά καιρούς του θυμίζουμε δημοσίως το χρέος του να ασχοληθεί και μαζί μας. Είναι προφανές πως έχει αντιδήμαρχο για την καθημερινότητα του πολίτη, μήπως και αυτόν τον απασχολεί στις αναπτυγμένες περιοχές και όχι ως όφειλε στις υποανάπτυκτες που τον έχουν περισσότερο ανάγκη.
Τη συνεργασία του με τον ΟΣΕ του τη δώσαμε εμείς οι κάτοικοι στο πιάτο του κυρίου δημάρχου αλλά τη διατηρούσε μια μέρα και την πέταγε, και να μην χρησιμοποιεί αναλήθειες ότι ο ΟΣΕ δεν συνεργάζεται μαζί του. Στον Βόλο ο δήμαρχος κ. Σκοτινιώτης πολλές φορές κατέβασε κλιμάκιο διοικήσεως του ΟΣΕ για την πόλη του, αυτός τι έκανε μέχρι σήμερα; Έναν ανελκυστήρα τον αφήνει ακίνητο 7 χρόνια να σκουριάζει μαζί και τους κατοίκους ομήρους για να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση προς την Υψηλάντου για τις καθημερινές τους ανάγκες.
Ακόμη και το προεδρείο της τέταρτης κοινότητας στις 10/3/12, μέσω της «Ελευθερίας», απεικόνισαν με φωτογραφίες και ανέλυσαν όλη την αθλιότητα που έχει επιτρέψει στην περιοχή του ΟΣΕ και ευρύτερα της περιοχής. Αλλά μου κάνει εντύπωση η δημοτική αντιπολίτευση που ευρίσκεται κοιμώμενη όταν ο δήμαρχος τους απήντησε στο σχόλιό τους διά τον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου. Μπορούσαν και αυτοί να του ανταπαντούσαν με πολλές εικόνες φωτογραφιών από διάφορες περιοχές, και της δικής μας, αλλά αφήνουν τον κ. Τζανακουλη να προσπερνάει ελέφαντες και αυτοί να τον παρακολουθούν ανεμπόδιστα και να ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα. Είναι θλιβερό για μια πόλη, ο δήμαρχος να τιμωρεί, να αδικεί τους πολίτες του όπως αυτός θέλει και να μην υπάρχει πιο πάνω από αυτόν φορέας να τον φρενάρει.
Νικόλαος Καλαμπάκας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass