Οι σωτήρες της Ελλάδας και του ελληνικού λαού

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2012 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
Ενόψει των εθνικών εκλογών στις 17 Ιουνίου το 2012 έχουμε τους αρχηγούς των δύο «μεγάλων» κομμάτων, να κινδυνολογούν ασύστολα, πως αν δεν κερδίσουν αυτοί τις εκλογές, η Ελλάδα σβήνει από τον παγκόσμιο χάρτη. Τι μεγαλύτερη ζημιά από αυτή μπορούν να κάνουν στους Έλληνες - από τα λόγια αυτά και μόνο.
«Οι διεθνείς πιστωτές μας» - επιχειρηματίες, τράπεζες, εταιρίες τοκογλύφοι, και όλοι αυτοί που για 70 χρόνια αρμέγουν την Ελλάδα, ότι χρήσιμο και ανθρώπινο διέθετε και διαθέτει, και τώρα που μας ρίχνουν σε άλλον λάκκο των λεόντων. Τώρα που η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός θέλει να τους κάνει έναν έλεγχο - πώς μας φθάσατε εδώ και ποια λεφτά σας χρωστάμε - εδώ βρίσκονται οι δύο πρωτεργάτες και οι συνεχιστές της εγκληματικής πολιτικής που ακολούθησαν.
Τα τελευταία... υπεύθυνα για 35 τουλάχιστον χρόνια να τους υπερασπίζονταν... Κύριοι, δεν σας ονομάζω τον χώρο αυτόν που κομματικά υπηρετείτε, υπάρχουν νέοι με μυαλό και οράματα χωρίς το μυαλό τους στην κλεψιά και τη διαφθορά. Μα δεν σας προβληματίζει ο ένας 30% κάτω και ο άλλος 22% από τότε που είχατε ο ένας 44% και ο άλλος 39%; Θέλετε ακόμα να σας πιστεύει ο λαός μας με αυτά που λέτε; Λίγο φιλότιμο αν υπήρχε και ελάχιστη κομματική ευαισθησία θα κάνατε ότι έκανε ο Σαρκοζί με 1% κάτω παρέδωσε την προεδρία και την πολιτική του ταυτότητα. Φτάνει πια! Όλα αυτά τα χρόνια φτιάσατε 50 χιλιάδες Έλληνες πάμπλουτους και απέναντί τους σήμερα αντιπαραθέτετε 8 εκατομμύρια δεινοπαθούντες Έλληνες.
Αυτά τα λόγια από μαχητή της Νίκης του 1940 με 186 μέρες στην πρώτη γραμμή.
Χαρίλαος Πολύμερος
 
Υ.Γ. Ορισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί της Ευρώπης - πιστοί μόνον στο χρήμα - βγαίνουν στα κανάλια και χαρακτηρίζουν τους Έλληνες με τα πιο αισχρά λόγια, ότι οι Έλληνες είναι άχρηστος λαός, δεν εργάζεται, δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο του κ.λπ. Εγώ δεν επικαλούμαι ότι είμαστε το λίκνο της δημοκρατίας, του πολιτισμού κ.λπ. αλλά να πω σ΄ αυτούς τους ανιστόρητους και αγράμματους, ότι στην ανθρωπιά, στο φιλότιμο, στην αλληλεγγύη και στην παλικαριά, τον Έλληνα δεν τον φθάνει κανένας λαός. Ναι το λέω κανένας, γιατί στην επίθεση μιας ναζιστικής αυτοκρατορίας των 50-60 εκατομμυρίων Ιταλών, έναντι σε μια χώρα των 6,5 εκατομμυρίων, όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά τους έβαλε στα πόδια 200 χιλιόμετρα και 186 νικηφόρες ημέρες. Για όλους αυτούς που αμφισβητούν την ποιότητα του Έλληνα πολίτη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass