Πάρτο αλλιώς...

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2012 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:35
Του Βαγγέλη Βουλάγκα
*Επιασαν οι ζέστες για τα καλά, τα 35άρια είναι εδώ και ακόμα ο μήνας έχει 9. Πείτε στην κυρία Μέρκελ να ‘ρθει αυτή απ’ τα μέρη μας να δουλέψει μ’ αυτόν τον καιρό. Πόσο θα άντεχε; Όχι γιατί μόνο να μας κατηγορούν ξέρουν. Αυτοί που μας έχουν για τεμπελχανάδες, δουλεύουν λιγότερες ώρες σε σχέση μ’ εμάς και δεν ξέρουν τι θα πει καύσωνας. Μόνο στις διακοπές τους το βιώνουν αλλά με παγωμένες μπύρες και βουτιές στις παραλίες, συγγνώμη αλλά δεν πιάνεται.
* * *
*Στον αστερισμό της φάπας όλη η Ελλάδα. Μας είχε που μας είχε η Τρόικα, αρχίσαμε και μεταξύ μας. Με την τηλεόραση, όπως πάντα, να μας δίνει το καλό παράδειγμα. Περισσότερο όμως και απ’ το μπουκέτο του Κασιδιάρη στην Κανέλλη, θα πρέπει να μας ανησυχεί το γεγονός ότι γνωρίζει τεράστια αποδοχή. Δεν μιλάω για τη σχετική πλάκα που γίνεται και είναι στη φύση του Έλληνα αλλά γι’ αυτούς που πραγματικά το χάρηκαν. Γι’ αυτούς που εγκρίνουν τον τραμπουκισμό ως επίλογο σε μια πολιτική συζήτηση. Γι’ αυτούς που στεναχωρήθηκαν μόνο επειδή δεν τις έφαγαν (και) εκπρόσωποι του δικομματισμού. Ποιος ξέρει όμως; Μπορεί για τους Νεοδημοκράτες και τους Πασόκους, να φυλάν τις κλωτσιές οι Χρυσαυγίτες... Τέτοια να γράφουμε και θα διπλασιάσει τα ποσοστά του ο Μιχαλολιάκος.
* * *
*Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι ακούς και από πολλές γυναίκες να λεν «καλά τις έκανε». Αυτό και αν δεν το περίμενα! Άντε μέσα στον ανδρικό πληθυσμό θα βρεις και νταήδες, να το ισχυρίζονται όμως στα σοβαρά και πολλά θηλυκά; Βρε κορίτσια... Αλλά τι να πεις; Γυναικείες φιλίες...
* * *
*Δεν είναι μόνο ότι χτύπησε γυναίκα το «παλικάρι». Η Λιάνα Κανέλλη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μάνα του. Ούτε αυτό το λαμβάνουμε υπόψη μας; Τι πάει να πει ότι ήταν εριστική και του την έλεγε συνέχεια; Δηλαδή όποιον μας «ταπώνει» ή μας την έχει σπάσει τόσα χρόνια με τις απόψεις του, τον αρχίζουμε ετσιθελικά στις μπάτσες για να το βουλώσει; Αυτά μόνο στην Ελλάδα του Κασιδιάρη...
* * *
*Τι θέλει και αυτός ο Πρετεντέρης τώρα και ξεσαλώνει κατά της Χρυσής Αυγής; Θα τους πάει πάνω απ’ το 10%! Πάντως άλλο που δεν ήθελαν και αυτοί εκεί στο MEGA, ευκαιρία να τα χώσουν χοντρά στους ενοχλητικούς που μιλάν πολύ για εργολάβους και διαπλοκή...
* * *
*Ποιος Χατζηνικολάου και ποια Στάη; Ο λαός-απαιτεί... Να γίνει τώρα το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα με συντονιστή τον Κασιδιάρη. Θα πέσει η φάπα σύννεφο!
* * *
*Όλοι οι λεβέντες μαζεύονται εκεί στου Παπαδάκη. Προκόπ’... Κατσ’ κατ’! Ευτυχώς που κρατήθηκε να λέμε γιατί αλλιώς, θα’ χαμε θύματα εκεί στον ΑΝΤ1.
* * *
*Τι γκαντέμης και αυτός ο Παυλόπουλος... Ο Προκόπης μπορεί να βγήκε στην εκπομπή σκεπτόμενος να μην πει τίποτα προκλητικό για τον λαό, να προσέξει την εικόνα του και να κερδίσει πόντους για το κόμμα. Καλά τα πήγαινε αλλά στο φινάλε... Πού να προβλέψεις όμως την κακιά στιγμή; Και τώρα τα ακούει επειδή μαρμάρωσε και έκατσε στα αυγά του. Τι θέλατε να κάνει ο άνθρωπος; Άμα έχεις καθίσει σε υπουργική καρέκλα, από κει και πέρα το μόνο που σε νοιάζει είναι να στρογγυλοκάθεσαι. Ο κόσμος να χαλάσει.
* * *
*Μ’ αυτά και μ’ αυτά πέρασε ένα ολόκληρο διήμερο χωρίς να μας υποσχεθεί τίποτα ο Τσίπρας. Ούτε αυξήσεις-ούτε προσλήψεις. Είναι δυνατόν; Αυτό και αν μας κακοφάνηκε, Αλέξη.
* * *
*Εδώ οι καλές διαφημιστικές καμπάνιες... Δεν τους έφταναν οι διαμαρτυρίες για το σποτ με τον Ελύτη πριν την εκλογική αναμέτρηση στις 6 του Μάη, τώρα στη ΝΔ τα ακούν και για τα παιδάκια που χρησιμοποίησαν για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ότι με Τσίπρα θα βρεθούμε εκτός ευρωπαϊκού χάρτη. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνει ο Σαμαράς αν φύγει απ’ την προεδρία του κόμματος, μόνο διαφημιστής να μην γίνει!
* * *
*Στην Αγιά μιλούσε χθες βράδυ η συντρόφισσα Μιλένα. Είμαι σίγουρος πως πλάκωσε λαοθάλασσα. Μη σας πω ότι μετά τον αγώνα της εθνικής, χθες στην Αγιά πρέπει να’ χαμε και δεύτερο «σεισμό»! Χο-χο-χο...
* * *
* «Γράψτε τίποτα για τις σημαίες στο Τελωνείο. Περνούσα τις προάλλες και βλέπω την ευρωπαϊκή ατσαλάκωτη, σκέτο κουκλί. Η δική μας γιατί να’ ναι κουρελιασμένη; Για να πάει ασορτί με την ψυχολογία μας; Τόσο δύσκολο είναι να βρουν και να βάλουν μια άλλη ελληνική σημαία; Ντροπή!». Άδικο έχει να φωνάζει ο συμπολίτης; Θυμάμαι ότι πριν λίγο καιρό το’ χε ξαναγράψει η «Ε», μάλλον όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε ουδείς εκ των υπευθύνων. Μακάρι να το κάνουν τώρα.
* * *
*Είναι κάποια καφέ στη Λάρισα που δεν περίμεναν τη μείωση στα δημοτικά τέλη και την απόλυτη αφραγκιά του κόσμου για να ρίξουν τις τιμές. Σ’ αυτούς τους επαγγελματίες αξίζουν μπράβο, αυτούς πρέπει να επιβραβεύουμε και τα μαγαζιά τους να γεμίζουμε. Το γράφω επειδή σ’ ένα τέτοιο καφέ πήγα προχθές, με το διπλό φρέντο εσπρέσο να κοστίζει 2,5 ευρώ! Όχι τώρα, εδώ και κανένα χρόνο ισχύουν αυτές οι τιμές. Στο τραπεζάκι παρακαλώ, όχι σε πλαστικό. Και μιλάμε για πολυσύχναστο μαγαζί που σφύζει από ζωή. Αυτά είναι!
* * *
*Την καλύτερη στιγμή άρχισε το φεστιβάλ φάπας, πάνω που άρχισε το EURO. Ποια γυναίκα θα τολμήσει τώρα να σ’ αλλάξει κανάλι; Θα φοβάται μην ξυπνήσει ο Κασιδιάρης μέσα σου!
* * *
*Πάντως, αν μη τι άλλο, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις τον Λιάκο ότι δεν πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων... Και η φλέβα στον λαιμό του πετάει-πετάει!
* * *
*Με τη μία κυκλοφόρησε και ανεκδοτάκι. Σερβιτόρος: γεια σας, τι θα πάρετε; Κασιδιάρης: ένα φρέντο καπουτσίνο με Κανέλλη... Καλά χτυπημένο! Δούρου: εγώ μόνο ένα νεράκι, ευχαριστώ!
* * *
*Αμ το άλλο; Στη νέα οικουμενική κυβέρνηση μετά τις εκλογές ο Κασιδιάρης υφυπουργός (Χ)Τύπου, η Κανέλλη υπουργός Άμυνας, ο Παπαδάκης υπουργός Συντονισμού και η Δούρου; Πρόεδρος στην ΕΥΔΑΠ!
* * *
*Στους Οικονομέα-Καμπουράκη βγήκε χθες η Λιάνα Κανέλλη. Σου λέει, πάμε στα σίγουρα, δεν είμαστε και για δεύτερο γύρο...
* * *
*Ξεκινάει και το φεστιβάλ Πηνειού. Το φεστιβάλ πείνας έχει ξεκινήσει προ πολλού...
* * *
*Καλό το «Χ» αλλά όταν μπορούσες και την ανατροπή, σ’ αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Τι το ήθελε ο Καραγκούναρος το πέναλτι; Δεν το άφηνε καλύτερα στον πιτσιρικά τον Φορτούνη που θα’ χε και άγνοια κινδύνου; Ντε και καλά να βάλει γκολ στην πρεμιέρα α λα Πορτογαλία ο «Τυπάρας»; Άσε το γκολ που έφαγε ο Χαλκιάς, ούτε στο Μεσολόγγι τέτοια έξοδο! Εμ γι’ αυτό φωνάζαμε στον Σάντος να πάρει τον Καρνέζη ή τον Χιώτη... Ας είναι, κατά τα άλλα τα παιδιά μας έδειξαν λεβεντιά. Πάμε Ελλαδάρα, οι Τσέχοι έχουν σειρά!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass