Τηλεοπτικές ασχήμιες

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2012 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:36
Με μεγάλη έκπληξη και κομμένη την ανάσα μας όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, παρακολουθήσαμε το κακόγουστο θέατρο και τις εικόνες ντροπής, καθώς και την απρεπή συμπεριφορά όλων των παρισταμένων στο πάνελ με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Τα θλιβερά αυτά γεγονότα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Αντένα την 7-6-2012.
Οι τηλεοπτικές αυτές εικόνες της ντροπής, δεν απασχόλησαν μόνο τα ελληνικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, δυστυχώς έκαναν τον γύρο όλων των ΜΜΕ της υφηλίου, εκθέτοντας βάναυσα τη χώρα μας διεθνώς.
Πριν προχωρήσω στην ανάπτυξη του θέματος κρίνω σκόπιμο να διευκρινίσω ότι, ο γράφων ουδεμία ιδεολογικοπολιτική σχέση ή συγγένεια έχει με όλους όσοι συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πάνελ της εκπομπής του δημοσιογράφου κ. Γ. Παπαδάκη.
Τόσο στον γράφοντα όσο και όλους τους Έλληνες μας προξενεί αληθινή εντύπωση και αποτροπιασμό και θλιβόμεθα εκ βάθους καρδίας, όταν εκλεγμένα μέλη πολιτικών κομμάτων παρουσιάζουν τέτοιο χαμηλό επίπεδο αρχών και ιδεολογίας, να συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών, προκαλώντας τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.
Κρίνω επίσης σκόπιμο να διευκρινίσω ότι διαφωνώ κάθετα με τη συμπεριφορά του συμμετέχοντος στο πάνελ εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη. Δεν δύναμαι όμως να αγνοήσω και να αποσιωπήσω, την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δούρου και της εκπροσώπου του Κ.Κ.Ε. κ. Λιάνας Κανέλλη, οι οποίες με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και το υβρεολόγιό τους, προκάλεσαν τον νεαρό εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να αναγκαστεί να αντιδράσει έτσι βίαια.
Είναι απορίας άξιον και είναι να εκπλήσσεται κανείς. Από πότε οι θιασώτες και οι λάτρεις του Λενινισμού, του Σταλινισμού και του Κομμουνισμού ενεδύθησαν τον δημοκρατικό μανδύα στη δύσμοιρη χώρα μας και έγιναν οι θεματοφύλακες των δημοκρατικών ιδεωδών και πιστεύω του ελληνικού λαού;
Επίσης απορώ και διερωτώμαι. Ποιος εκχώρησε το δικαίωμα και τη δυνατότητα στους λάτρεις του Λενινισμού – Σταλινισμού (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ) να προκαλούν και να εξυβρίζουν με ακατονόμαστες φράσεις και συμπεριφορές πολιτικούς τους αντιπάλους σε μία δημοκρατική χώρα μέλος της Ε.Ε.;
Είναι ακόμη νωπές οι μνήμες μας από την απρεπή συμπεριφορά οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ με τους προπηλακισμούς, τα γιαουρτώματα και τους ξυλοδαρμούς πολιτικών των αντιπάλων και στελεχών κομμάτων (κ. Πάγκαλος – Π. Ευθυμίου, Χατζηδάκης κ.λπ.).
Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα του μέτρου, όπως συνήθιζε να διακηρύσσει ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής. Διερωτώμαι οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του Κ.Κ.Ε., του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής καθώς και οι πολιτικοί των προϊστάμενοι έχουν ενστερνισθεί και συνειδητοποιήσει ποιο είναι αυτό το μέτρο, στο οποίον πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί φορείς, ανεξαρτήτως των ιδεολογικοπολιτικών πιστεύω, να τηρούν το μέτρο και να συμμετέχουν ενεργά και εποικοδομητικά, για την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδος μας. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με έχει πείσει ότι ελάχιστοι πολιτικοί φορείς και κόμματα σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει και γνωρίζουν σε βάθος χρόνου ποια είναι τα προβλήματα και τι πρέπει να κάνουν, όλες οι πολιτικές ηγεσίες προκειμένου η πατρίδα μας να μην γίνει Κούβα, Β. Κορέα, Βενεζουέλα, Νικαράγουα και γενικά μία ανυπόληπτη τριτοκοσμική χώρα της Ευρώπης και διεθνώς.
Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ο παντοδύναμος τριαδικός Θεός μας, να φωτίσει το νου και τις καρδιές όλων των κομματικών ηγεσιών, ώστε να ομονοήσουν και να ασχοληθούν ενεργά και με ζήλο με τα επείγοντα και φλέγοντα εθνικά, οικονομικά και άλλα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ταξίαρχος ε.α.
επίτιμος πρόεδρος
ΛΕΚ Λάρισας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass