Απίθανες μετατάξεις

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2011 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
Αγαπητή «Ελευθερία»,
Στην περιοχή μας, και όχι μόνο, έχει προκύψει ένας σοβαρότατος εφιάλτης στο χώρο της Υγείας. Πρέπει να ενημερώσουμε το λαό μας γι’ αυτό, ενώ οι πολιτικοί και οι κατά τόπους παρατρεχάμενοί τους ας κοιτούν απ’ τη γωνιά τους, ώστε να μην μπορούν αργότερα να λεν ότι δεν ήξεραν.
(Παρένθεση: Θα πρόσεξε, βέβαια, ο λαός μας το αλάνθαστο κριτήριο για τις μπροστά μας εκλογές, δηλαδή το «άρχισαν τα εκατομμύρια» και το δημοσίευμά σας για τον καινοφανή κ. Κουτρουμάνη, που από το... 2013 θα δίνει σύνταξη ΙΚΑ σε μία ώρα! Εγώ, σαν έτερος Σάντσο Πάντζα, θα έδινα από τώρα, άμεσα, χέρι με χέρι, τη σύνταξη, διότι μιλάμε απλούστατα για τρεις κι εξήντα - και εάν ωρίμαζε ο λαός μας θα μου έλεγε να τη βάλω εκεί που ξέρω. Συγχωρείστε με, τα γεγονότα τρέχουν. Κλείνει η παρένθεση).
Λοιπόν, ας γνωρίζει ο λαός μας ότι μία από τις υπέροχες... μεταρρυθμίσεις είναι ότι στα... νοσοκομεία μας εργάζονται σαν... νοσηλευτές υπάλληλοι του Ο.Σ.Ε. που μετατάχτηκαν! (Και... μετεκπαιδεύτηκαν!). Βλέπω κατατρομοκρατημένους, επικίνδυνα αλλόφρονες... σιδηροδρομικούς, στο Μαιευτικό τμήμα, να αγωνίζονται να κρατήσουν τα πόδια της ετοιμόγεννης γυναίκας μου. Ιδέστε το κι εσείς, κύριοι παρατηρητές της Ευρωπαϊκής... Ένωσης και ας το ιδούν κυρίως οι αφεντικίνες σας εκεί, όσες διατηρούν ευαισθησίες για τον άνθρωπο, για τον πολιτισμό! Ο αρμόδιος υπουργός δεν μπορεί στο μέλλον να ισχυριστεί ότι λάθη (τέτοια;;;) γίνονται, «είναι ανθρώπινα». Για όνομα του Θεού, αυτές οι έτσι κι αλλιώς απίθανες μετατάξεις θα μπορούσαν να γίνουν, τέλος πάντων, προς οπουδήποτε αλλού αλλά όχι, βρε άνθρωπε, διά ροπάλου όχι, προς τα... νοσοκομεία.
Υστερόγραφο για τους Ευρωπαίους (ναι, έχουν παρατηρητές παντού): Έχουν ήδη ενημερωθεί για πολλά κι επομένως να μην απορούν ότι σε λίγο θα βρεθούν κάτω από το τσουνάμι ευρύτατου μετώπου, που θα ξεκινήσει από νοτιοανατολικά τους, από πολλούς τόπους που δοκίμασαν κι έτσι κι αλλιώς που άνοιξαν τα μάτια τους, που έγιναν κοψοχέρηδες, αλλά θα δώσουν τη μεγάλη στροφή στο κοινωνικό σύστημα της Ευρώπης. Με τις υγείες της, λοιπόν, κι αυτής, αν και όχι μερίμνη ελληνικού νοσοκομείου.
Γιάννης Παπαδημητρίου
Παθολόγος Λάρισα
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass