ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Δολοφονήθηκαν οι αδικοχαμένοι εκπαιδευτικοί κυρία υπουργέ!

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:46
Η επιστολή για την υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου:
(Για τους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους Αποστόλη Γκρέζιο και Μαρούλα Γεωργιάδου,
Κυρία Διαμαντοπούλου
Θα ξεκινήσω την επιστολή μου με τρεις μόνο ερωτήσεις και ως εκπρόσωπος του λαού, θα πρέπει να μου απαντήσετε:
Ποιος ο σκοπός σας που αγωνιστήκατε να εκλεγείτε βουλευτής; α) Για να δώσετε μάχες προς όφελος του λαού; β) Ήσασταν άνεργη και θέλατε εργασία; γ) Θέλατε να πλουτίσετε;
Εάν σκοπός και στόχος σας είναι η δεύτερη και τρίτη περίπτωση, σταματώ εδώ και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω!
Επειδή όμως πιστεύω ότι ο αγώνας σας έγινε για να σταθείτε πλάι στο λαό, για την ευημερία του, για να υπερασπίσετε τα συμφέροντά του, τα δίκαιά του και μιλάω για αυτόν το λαό που σας εμπιστεύτηκε, σας τίμησε με την ψήφο του και όχι μόνο, εφόσον σήμερα τον εκπροσωπείτε από τα υπουργικά έδρανα.
Εδώ λοιπόν μου οφείλετε μια απάντηση ως υπουργός Παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου. Γιατί οι εκπαιδευτικοί με την πολιτική σας σκοτώνονται στους δρόμους αφήνοντας πίσω ορφανά ανήλικα παιδιά; Τι θα απογίνουν κυρία υπουργέ αυτά τα παιδιά;
Η ανικανότητα των ανθρώπων του Υπουργείου σας για τους οποίους είστε υπεύθυνη, έχουν χωρίσει, διαλύσει οικογένειες στέλνοντας αλλού τον πατέρα εκπαιδευτικό και αλλού τη μητέρα εκπαιδευτικό που αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους στην τύχη τους. Στις περιπτώσεις επίσης που υπάρχει και κάποιο παιδί φοιτητής-τρια, τότε ο εκπαιδευτικός έχει ανοίξει τρία ή τέσσερα σπίτια.
Δεν κάνουν αποσπάσεις σε τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες εφόσον είναι απαραίτητο οι γονείς και ιδιαίτερα οι μητέρες να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους. Εσείς όμως σ' αυτές τις θέσεις προσλαμβάνετε αναπληρώτριες -ές.
Αυτή την απερισκεψία, την αναλγησία σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας πληρώνουν σήμερα εκπαιδευτικοί αφήνοντας το αίμα τους στο βωμό της ασφάλτου προκειμένου να είναι συνεπείς και στις οικογένειές τους και στην υπηρεσία τους και αναφέρομαι στο θανατηφόρο ατύχημα των δύο συναδέλφων, που έχασαν τη ζωή τους έξω από τις Σέρρες πηγαίνοντας να αναλάβουν υπηρεσία, ο σύζυγος στο ΤΕΦΑΑ Σερρών και η σύζυγός του σε νηπιαγωγείο της Δράμας, της οποίας η απόσπαση ενώ της ανακοινώθηκε για την πόλη της Λάρισας, την επόμενη μέρα αναιρέθηκε, την αφήσατε στη Δράμα μακριά από τα τρία παιδιά της.
Στη Λάρισα προσλάβατε νεαρά αναπληρώτρια! Τι ευαισθησία στο θεσμό της οικογένειας; Τη δολοφόνησε η πολιτική σας κυρία υπουργέ! Είναι πολλές οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών που βιώνουν το δράμα της ταλαιπωρίας τους, της οικονομικής εξαθλίωσης για να μπορέσουν να συντηρήσουν δύο, τρία και τέσσερα σπίτια! Παιδιά ανήλικα που βιώνουν την αναπηρία ή και τον θάνατο των γονιών τους από τροχαίο.
Για όλα τα παραπάνω, αν διακατέχεσθε από κάποια ευαισθησία θα έπρεπε ή να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Υπουργείου σας, εννοώ καθηγητές και δασκάλους ή να υποβάλλετε την παραίτησή σας, διότι είστε υπεύθυνη για κάθε τραυματισμό και απώλεια ζωής εκπαιδευτικού από τροχαίο ατύχημα!
Συράκης Αριστείδης συντ/χος εκπ/κός
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass