Η «κάρτα του πολίτη» εχθρός της Ορθοδοξίας

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2011 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
 Αγαπητή Ελευθερία,
Mε πίστη και ευλάβεια χριστιανική, έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας διατυπώσω την ταπεινή μου σκέψη, ως Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος. Το θέμα μου και ερώτημά μου είναι ΟΧΙ στα ΝΕΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, που βροντοφωνούν οι Έλληνες Χριστιανοί κατά της «Κάρτας του Πολίτη», που είναι σκέψη της Νέας Εποχής ή της Παγκοσμιοποίησης.
Γιατί η Ορθόδοξος Ελλάς είναι σήμερα η μοναδική χώρα στον κόσμο, που δέχεται ασφυκτικά τόσο από «Τρόικα», ως και από πλευράς κυβερνητικής, την πίεση για τη θέσπιση της «Κάρτας του Πολίτη», που είναι το κύριο μέλημα των σκοτεινών δυνάμεων της «Νέας Εποχής».
Τούτο δε αποδεικνύεται από καιρό και διά του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Παπανδρέου, (εκ των προγραμματικών δηλώσεών του), να επιβάλουν στη Μοναδική Ορθόδοξη Ελλάδα, υποχρεωτικώς την παραλαβή της «Κάρτας του Πολίτη» και κατ' αυτόν τον τρόπον να επιβάλουν το ηλεκτρονικό φακέλωμα κάθε Έλληνα Χριστιανού.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, με την παραλαβή της «Κάρτας του Πολίτη» με τον δυσώνυμο αριθμό -666- του Αντίχριστου, επί τη βάσει της οποίας θα εκδίδεται, ο «Μοναδικός Κωδικός Πελάτη», που είναι ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα, το οποίο στην ουσία πρόκειται να είναι μια «Ηλεκτρονική Δικτατορία» και μια «Παγκόσμια Ηλεκτρονική Τυραννία».
Στις μέρες μας εμφανίζεται επιτακτική η ανάγκη να αρνηθούμε να παραλάβουμε την «Κάρτα του Πολίτη» χάριν της πίστεώς μας, να ορθώσουμε το Ανάστημά μας για το καλό της πίστεώς μας. Τούτο αναμένει η ψυχή των Χριστιανών της Ελλάδος. Η χριστιανική ψυχή μας δεν θέλουμε να γίνει βορά του Αντίχριστου της Νέας Εποχής.
Η Παγκοσμιοποίηση, όπως επισημαίνουν αξιόλογοι ερευνητές και διανοούμενοι, προωθείται από μια ολιγαρχία πλούτου που αποβλέπει στην υποδούλωση των λαών, την πρόκληση περιορισμένων πολέμων, λιμοκτονιών και ασθενειών στις χώρες του τρίτου κόσμου, για να περιορισθεί ο αριθμός των άχρηστων καταναλωτών. Καταφεύγουν στη χρησιμοποίηση τρομοκρατών και την επιτήρηση των λαών με ηλεκτρονικά συστήματα, όπως είναι και η περιβόητη «Κάρτα του Πολίτη», που θέλουν να μας επιβάλουν υποχρεωτικά και δόλια.
Με όλες τις μυστικές δυνάμεις και με τα επίλεκτα στελέχη της Παγκοσμιοποίησης, επιδιώκεται Οικονομική Κρίση, για να οδηγηθεί η Ανθρωπότητα μοιραία κατ' αυτούς στην «Παγκόσμια Κυβέρνηση» και στον εκλεκτό της Μεσσία ή Αντίχριστο, που θα αποδομήσει τις οικονομικοπολιτικές συνθήκες των Κρατών, για να τις «επανιδρύσει», επιβάλλοντας την Παγκόσμια Δικτατορία και ενοποιώντας και τις θρησκείες στην Πανθρησκεία του δυσώνυμου Εωσφόρου με το περιβόητο -666- της «Κάρτας του Πολίτη», που είναι η αρχή για την αλλοίωση και την απομείωση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Κυριαρχίας και Ιδιομορφίας των Ελλήνων.
Εξ αιτίας όλων αυτών, προς τους εκπροσώπους του Θεού και της Ορθοδόξου πίστεώς μας, εκφράζω τη θλίψη και πικρία μου, σαν Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος, με φόβου Θεού. Η παραλαβή της «Κάρτας του Πολίτη» σημαίνει Άρνηση της Ελευθερίας Συνειδήσεως - Αυτεξούσιου κάθε Χριστιανού.
Ο ελληνικός λαός είναι περιούσιος λαός, είναι το Κράτος της Ορθοδοξίας, γι' αυτό η Ελλάς πολεμάται ποικιλοτρόπως σήμερα, από αθεϊσμό και από αντιχριστιανισμό. Μάλιστα ο αντιχριστιανισμός στον τόπο μας γίνεται κατεστημένο και μάλιστα επικίνδυνο για τη χώρα μας, που επιδιώκει να κάμει τους Έλληνες αντίχριστους, χρησιμοποιώντας την παιδεία, τα σχολικά βιβλία, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον Τύπο.
Αν προσθέσει κανείς σ' αυτά και τις συνέπειες που έχει στα ήθη και την πίστη του λαού μας, η εισβολή στον τόπο μας, του δυτικού υλιστικού τρόπου ζωής και η είσοδός μας στη χοάνη της Ε.Ε. και στο Δ.Ν.Τ., τότε αντιλαμβανόμαστε καλύτερα, ότι διερχόμαστε τον μεγαλύτερο πνευματικό κίνδυνο σαν Ορθόδοξο Έθνος.
Πράγματι η προσπάθεια των εχθρών του Γένους (εντός και εκτός Ελλάδος) για αποχριστιανοποίηση των Ελλήνων σκοπεύει στον αφελληνισμό με τα σημερινά δεδομένα, ώστε οι Έλληνες, πνευματικά και εθνικά εξανδραποδισμένοι, να γίνουν εύκολη λεία των διεθνών συμφερόντων και των ολοκληρωτικών ιδεολογιών της «Νέας Εποχής» του Αντίχριστου, που είναι στόχος της Παγκοσμιοποίησης.
Καθίσταται λοιπόν ζήτημα ύψιστης σημασίας το σύνολο του Ελλαδικού Κλήρου και των ευσεβών Χριστιανών, προ του Μεγάλου Κινδύνου της Ελλάδος και της Χριστιανικής Πίστεως και Παραδόσεώς μας, που διακρίνει την πατρίδα μας και τον Χριστιανισμό μας, να αντιτάξουμε αντίσταση και πνευματικό αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Τούτο απαιτούν σήμερα, οι περιστάσεις στη χώρα μας. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι, η Ελληνική Γη είναι ποτισμένη με Αίμα Μαρτύρων και σκεπάζει τα Ιερά Λείψανα Πατέρων της Εκκλησίας, Οσίων και Αγίων.
Επιπλέον, η Ελληνική Γη είναι γεμάτη από Ιερούς Ναούς, Ιερά προσκυνήματα, Μοναστήρια, Ιδρύματα αγάπης, Πτωχοκομεία, Ορφανοτροφεία, κ.λπ., δια των οποίων εκφράζεται η θρησκευτική πίστη της Ορθοδοξίας των Ελλήνων.
Επομένως η Ελληνική Γη έχει εξαγιασθεί και γι' αυτό, ως Έλληνες και ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οφείλουμε να την αγαπούμε και να ζητούμε από τον Πανάγαθο Θεό να της χαρίζει πάντοτε την ειρήνη και την πρόοδό της, καθώς και τη χάρη του Κυρίου να μείνει πιστή στην Ιστορία της και στις παραδόσεις της.
Η ψυχή του κάθε Ελληνορθόδοξου χριστιανού, σεβόμενη την Παράδοση της Εκκλησίας της Ελλάδος, αρνείται την παραλαβή της «Κάρτας του Πολίτη» με το δυσώνυμο -666- του Αντίχριστου, τιμώντας την Ορθόδοξη πίστη του προς τον Λυτρωτή Χριστό μας.
«Η Κάρτα του Πολίτη» όπως θέλει να την καθιερώσει το Υπουργείο Εσωτερικών, θα είναι «Καταδότης του Πολίτη», διότι οδηγεί στην ασφυκτική παρακολούθηση της δραστηριότητος του ανθρώπου, είναι εντελώς περιττή, αλλά και επιβαρυντική και αντιχριστιανική. Με αυτήν την «Κάρτα του Πολίτη» θα θιγούν τα πιο ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα, εκείνα της συνειδήσεως, της υγείας μας και της Χριστιανικής Ελευθερίας, δια της ενοποιήσεως των αρχείων που θέλει να προβλέψει.
Ακόμη και στην Ευρωπαϊκή, όπως και την Παγκόσμια εν «Νόμω Τάξη», απαγορεύεται το ηλεκτρονικό φακέλωμα στο πρόσωπο του ανθρώπου με αριθμό και απαράδεκτα ηλεκτρονικά τσιπάκια, τα οποία μεταφέρουν κάθε προσωπική πληροφορία, που έχει σχέση με τα «προσωπικά δεδομένα». Άλλωστε για την «Κάρτα του Πολίτη» το σχετικό μη αναθεωρήσιμο άρθρο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος αναφέρει τα εξής: «Δεν επιτρέπεται η Ε.Ε. ή Κράτος-Μέλος της να νομοθετήσει, να προωθήσει και να επιβάλλει σε οιονδήποτε έγγραφο, κάρτα-μικροτσίπ, ταυτότητα ή ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών κάποιον αριθμό ή όνομα ή σύμβολο ή χάραγμα που προσβάλλει θρησκευτική συνείδηση των χριστιανών ή των οπαδών άλλης Θρησκείας».
Για τους παραπάνω λόγους πρέπει να υψώσουμε τη φωνή μας με ένα μεγάλο αρνητικό «ΟΧΙ» στην υποχρεωτική επιβολή της «Κάρτας του Πολίτη», η οποία προσβάλλει την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.
Άξιον προσοχής είναι, ότι εδώ και δύο μήνες συνεχώς, δια δημοσιευμάτων έγκριτων εφημερίδων, παρήλασαν γνώμες, απόψεις και θέσεις έγκριτων Επιστημόνων, διαπρεπών Θεολόγων, Δικαστών, Ιεραρχών, Καθηγητών των Θεολογικών Πανεπιστημιακών Σχολών και πολλοί άλλοι, οι οποίοι θεμελίωσαν, αλλά και ανέλυσαν θεολογικά, νομικά και επιστημονικά, το απαράδεκτον, το άπρεπον και το επικίνδυνον αυτής της περιβόητου «Κάρτας του Πολίτη», ή του Αντίχριστου.
Όλους αυτούς τους αρνητές της μη παραλαβής της Κάρτας οφείλουμε να τους συγχαρούμε εκ βάθους της ψυχής μας, για τον χριστιανικό τους αγώνα, το θεόπνευστο σθένος και θάρρος που επιδεικνύουν για τα σοβαρότατα προβλήματα της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως και της Εκκλησίας της Ελλάδος, διότι διά όλων αυτών των Χριστιανών έλαμψε η χάρη του Θεού, η Αλήθεια και η κατά Θεόν Σοφία. Ως Νέοι Απόστολοι της εποχής μας εδογμάτισαν την Ορθοδοξίαν, ορθοτομούντες τον λόγον της Εκκλησίας.
Ως υπερασπιστές της πατρίδας και της Ορθόδοξης πίστεώς μας, ο χριστιανικός λαός της χώρας μας μαζί με όλη την Ιεραρχία των Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας να αναλάβουμε έναν Ευλογημένο Αγώνα προς τη Σωτηρία των ευσεβών Χριστιανών, ώστε να μην υποχρεωθούμε κατά αναγκαστικό τρόπο να παραλάβουμε την «Κάρτα του Πολίτη» και επιπλέον, να μην υποχρεωθούμε σε ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα που επιδιώκει η Παγκοσμιοποίηση με την επιβολή της «ηλεκτρονικής δικτατορίας». Ευελπιστούμε στην Ενεργό Δράση όλων μας και αναφωνούμε: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» Ευαγγέλιο (Ιω.ιβ.23). Προς δόξα Κυρίου και Ελληνικής Χριστιανοσύνης.
 
Ιωάννης Αντ. Τσάνης
τέως συμβολαιογράφος Ν. Μουδανιών
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass