ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥ κ. Γ. ΒΑΓΕΝΑ

Η παραλιακή σύνδεση Λάρισας - Πιερίας

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2010 0:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:56
Στο «γεφύρι της Άρτας», όπως το αποκαλεί, την παραλιακή σύνδεση Πιερίας - Λάρισας, αναφέρεται με επιστολή του στην «Ε» το πρώην μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας, πρώην νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης κ. Γιώργος Βαγενάς. Στην επιστολή, που απευθύνεται στο νομάρχη Λάρισας κ. Λ. Κατσαρό, αναφέρει:
«Κύριε νομάρχη,
Πέρασαν περίπου 4 χρόνια, αν ενθυμούμαι καλά, από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καστρί Λουτρό και Νέους Πόρους Πιερίας με πρωτοβουλία της σημερινής νομαρχιακής αρχής Λάρισας και με τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αρχής Πιερίας, δημάρχων και ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τους δύο Δήμους, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα και των Στρατιωτικών Αρχών της 1ης Στρατιάς.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στην τότε σύσκεψη κατέληξαν στην έκδοση κοινής ανακοίνωσης στην οποία τονίστηκε η βούληση όπως να υλοποιηθεί το έργο της παραλιακής σύνδεσης των δύο νομών Πιερίας - Λάρισας με τη βοήθεια του μηχανικού της 1ης Στρατιάς, καθότι το Μηχανικό του στρατού έχει την πείρα και τη δυνατότητα να στήσει γέφυρα Μπέλεϊ μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αφού επί τόπου εξετάστηκε από την αρμόδια αρχή του Μηχανικού του στρατού και διαβεβαίωσε ότι υπάρχει δυνατότητα να στηθεί γέφυρα Μπέλεϊ και φυσικά υπό τον προϋπόθεση έγκρισης επί το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Ως νομάρχης τότε μας διαβεβαίωσες στα Μέσα Ενημέρωσης, τους κατοίκους των δύο μελών λέγοντας επιτέλους θα πραγματοποιηθεί το όνειρο τόσων χρόνων που θα συνδέσει τα παράλια της Λάρισας με τα παράλια Πιερίας.
Πού είναι η ένθερμη βούληση και η υπόσχεσή σας κ. νομάρχη για την υλοποίηση αυτού του έργου έστω και με σιδερένια γέφυρα του Στρατού;
Δυστυχώς μας απογοητεύσατε κ. νομάρχη όλους τους κατοίκους και των δύο νομών Πιερίας και Λάρισας, αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς κ. νομάρχη, ίσως να έχετε και λίγο δίκιο, να μην βοηθηθήκατε από τους εκάστοτε διοικούντες καρεκλοκένταυρους των Αθηνών και έλαμψαν όλοι («πράσινοι» - «μπλε» κ.λπ.) με την αδιαφορία τους τόσα χρόνια για τη σημερινή κατάντια των παραλίων μας.
Τελειώνοντας, κ. νομάρχη οφείλετε με το τέλος της θητείας ως νομάρχης να ενημερώσετε ή και να καταγγείλετε ακόμη αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο ή αδιαφόρησαν για τη μη υλοποίηση αυτού του έργου της παραλιακής σύνδεσης των δύο νομών Πιερίας - Λάρισας. Οι κάτοικοι των δύο νομών περιμένουν από εσάς να ενημερωθούν, έστω και τώρα με το τέλος της θητείας ως νομάρχη.
Σημείωση: Και άλλες δύο φορές αναφέρθηκαν στο “Γεφύρι της Άρτας”».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass