Να σκοτώνουν αιχμαλώτους!

Δημοσίευση: 10 Απρ 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:46
 Παρατηρώ έκπληκτος τη χαλαρή αντίδραση πολλών πολιτικών μας σε εθνικά θέματα. Το κράτος των Σκοπίων προτείνει να ονομαστεί «Βόρεια Μακεδονία», να το κουβεντιάσουμε λένε πολιτικοί μας, κυνηγάνε τους Έλληνες τουρίστες οι Σκοπιανοί με πέτρες και ξύλα, να μη βγάλει η Ελλάδα ταξιδιωτική οδηγία για το κράτος των Σκοπίων γιατί είναι σκληρό, παραβιάζουν συνέχεια τα τουρκικά αεροπλάνα τον εναέριο χώρο μας, να κάνουμε παράπονα λένε πολιτικοί μας, ομολογεί ο Ολγκάτς ότι σκότωσε δέκα αιχμαλώτους, να μη δώσουμε και μεγάλη σημασία στο θέμα λένε κάποιοι και πάει λέγοντας.
Γιατί τόση δειλία κύριοι πολιτικοί; Ή έχετε ονομάσει τη δειλία σας σύνεση. Γιατί να βγαίνει συνέχεια αλήθεια η φράση «όσα κερδίζει η Ελλάδα στα πεδία των μαχών, τα χάνει στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων»;
 Καλά τους Σκοπιανούς που είναι μια χούφτα δεν τους φοβόμαστε, μήπως να φοβηθούμε τους Τούρκους επειδή είναι πολλοί; Μα αυτοί είναι φοβητσιάρηδες. Στην Κύπρο το 1974 από τον πολύ πανικό και φόβο τους έριξαν 19 δικά τους αεροπλάνα, βύθισαν ένα πλοίο τους και παραλίγο να βυθίσουν και άλλα δυο. Οι Τούρκοι στρατιώτες ξέρουν μόνο να σκοτώνουν αλυσοδεμένους αιχμαλώτους. Τόση «αντρεία» έχουν! Γιατί ποιος μας λέει ότι σκότωσε μόνο ο Ολγκάτς αιχμαλώτους και δεν σκότωσαν κι άλλοι. Ας ρωτήσουν να μάθουν πώς φερόντουσαν στους Ιταλούς αιχμαλώτους οι Έλληνες στρατιώτες το 1940. Οι Ιταλοί επειδή ήξεραν πόσο καλά φέρονται οι Έλληνες στους αιχμαλώτους, ευχόντουσαν να πιαστούν αιχμάλωτοι. Μπορεί οι Έλληνες στρατιώτες να μην είχαν να φάνε, οι Ιταλοί αιχμάλωτοι όμως είχαν πάντα το φαγητό τους.
Οι Έλληνες στρατιώτες δεν φοβούνται κι ας τους σημαδεύουν με το όπλο. Τους φτύνουν κατάμουτρα για να τους δείξουν ότι κι αν σκοτώνουν το σώμα τους δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή τους. Τους φτύνουν για να τους δείξουν ότι οι Έλληνες δεν φοβούνται το θάνατο, γιατί οι Έλληνες πάντα προτιμούσαν το θάνατο από μια ντροπιασμένη ζωή. Έτσι και το δεκαεννιάχρονο παλικάρι δεν τρόμαξε, δεν έπεσε στα γόνατα για να του χαρίσουν τη ζωή, αλλά έφτυσε κατάμουτρα τον Ολγκάτς που τον σημάδευε με το όπλο.
Ποιον να φοβηθεί λοιπόν η Ελλάδα μας όταν έχει τέτοιους στρατιώτες; Επειδή κάποιοι που επιβουλεύονται την Ελλάδα μας έχουν περισσότερα όπλα; Ας το συνειδητοποιήσουν επιτέλους όλοι οι πολιτικοί και να αγριέψουν στα εθνικά μας θέματα. Οι Έλληνες δεν πολεμούν με τα όπλα. Ποτέ οι Έλληνες, από το Μέγα Αλέξανδρο μέχρι και στην Κύπρο το 1974, δεν πολέμησαν με τα όπλα. Οι Έλληνες πολεμούν με τις ψυχές τους !
 
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
καθηγητής Χημείας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass