Δεξίωση προς τιμή των αποφοίτων στο 2ο λύκειο

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2015 13:46

 

Με μια λιτή και συνάμα ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου, ο σύλλογος γονέων και ο σύλλογος καθηγητών του 2ου Λυκείου Λάρισας, αποχαιρέτησε τους αποφοιτήσαντες μαθητές της Γ’ τάξης.

Και τη φετινή χρονιά το 2ο ΓΕΛ έχει να παρουσιάσει πολλές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Συγκεκριμένα το 70% των νέων αποφοίτων έχουν εισαχθεί σε σχολές των ΑΕΙ και το 25% σε σχολές ΤΕΙ, αποδεικνύοντας ότι στο δημόσιο σχολείο επιτελείται σοβαρό και υπεύθυνο έργο από τους εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Χριστόφορος Γιαλαμάς συνεχάρη τους επιτυχόντες και τους ευχήθηκε «καλές σπουδές και πετυχημένη σταδιοδρομία, μετέπειτα στη ζωή τους».

Εμφανώς συγκινημένος ανέφερε ότι ελπίζει σ’ αυτούς τους αυριανούς πολίτες που θα επανδρώσουν τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν καλύτερα απ’ τους μεγαλύτερους στην προσπάθεια να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση και να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο μέλλον!

Στο τέλος τους προέτρεψε να μη χάσουν την επαφή τους με το σχολείο και να δραστηριοποιηθούν γύρω από τον νεοσύστατο σύλλογο αποφοίτων του 2ου Λυκείου, ο οποίος μπορεί να τους βοηθήσει σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής αποκαταστάσεως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass