ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΑΓΙΑΣ

Οικολογική δράση για παιδιά

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 8:45

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Ανάβρα Αγιάς οικολογική δράση για παιδιά, η οποία διοργανώθηκε από τον τοπικό Σύλλογο Γυναικών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου «Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με βάση την ηλικία τους. Τα μικρότερα ασχολήθηκαν με τη ζωγραφική και με κατασκευές που είχαν ως θέμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι, υπό την εποπτεία της φιλολόγου Βασιλικής Βασιλείου, της νηπιαγωγού Κλεονίκης Παπαϊωάννου και της βρεφονηπιοκόμου Βάνας Παράσχου. Τα παιδιά 5 ετών και άνω έκαναν θεατρικό παιχνίδι, συζήτησαν για την ανακύκλωση και έστησαν μια αυτοσχέδια θεατρική παράσταση με οικολογικό περιεχόμενο, εμπνεόμενα από την ιστορία του Βαγγέλη Ηλιόπουλου “Η Μικρή Γοργόνα πώς να ζήσει στο Σκουπιδονήσι”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου ήταν η φιλόλογος Σόνια Παράσχου. Όσες μαμάδες παρευρέθησαν, είχαν την ευκαιρία να παίξουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την ανακύκλωση και να ακούσουν μια σύντομη ομιλία για τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τη σημασία της ανακύκλωσης των απορριμμάτων, την ατομική και κοινωνική μας ευθύνη απέναντι στο ζήτημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass